Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Donetsk

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Donetsk inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Donetsk miniguide

Billeje Donetsk
Biludlejning Donetsk

Donetsk er beliggende i det østlige Ukraine, er hovedstaden i provinsen Donetsk Oblast.Byen har ca 1,1 millioner indbyggere (2007), og er en vigtig industri center for stål og kul. Donetsk, grundlagt i 1869 og er i vid udstrækning en russisk-talende by – efter mange generationer af migrationen af industriarbejdere fra Rusland .

Den ligger ved floden Kalmius, omgivet af skove, bakker og steppe landskab. Donetsk har et kontinentalt klima med kolde vintre og relativt varme somre.

Byen har et universitet, opera, teater, museer og mange fine gårde. De mest populære turistattraktioner i byen omfatte Donetsk’s Cathedral, hotellet Storbritannien fra 1883 (som er byens ældste bygning), The History Museum, Railroad Museum, forlystelsespark og museum i Sherbakova Push Kina Boulevard – med over 11.000 skulpturer og malerier.

Donetsk har en dejlig mijernspark med 93 skulpturer, en smuk botanisk have og planetariet.

Donetsk International Airport ligger 16 km nordvest for centrum.