Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Donetsk

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Donetsk inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Donetsk miniguide

Billeje Donetsk

Biludlejning Donetsk

Donetsk er beliggende i det østlige Ukraine , er hovedstaden i provinsen Donetsk Oblast.Byen har ca 1,1 millioner indbyggere (2007), og er en vigtig industri center for stål og kul. Donetsk, grundlagt i 1869 og er i vid udstrækning en russisk-talende by – efter mange generationer af migrationen af industriarbejdere fra Rusland .

Den ligger ved floden Kalmius, omgivet af skove, bakker og steppe landskab. Donetsk har et kontinentalt klima med kolde vintre og relativt varme somre.

Byen har et universitet, opera, teater, museer og mange fine gårde. De mest populære turistattraktioner i byen omfatte Donetsk’s Cathedral, hotellet Storbritannien fra 1883 (som er byens ældste bygning), The History Museum, Railroad Museum, forlystelsespark og museum i Sherbakova Push Kina Boulevard – med over 11.000 skulpturer og malerier.

Donetsk har en dejlig mijernspark med 93 skulpturer, en smuk botanisk have og planetariet.

Donetsk International Airport ligger 16 km nordvest for centrum.

Dansk