Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kiev Borsipol Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kiev Borsipol Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kiev Borsipol Lufthavn miniguide

Billeje Kiev Borsipol Lufthavn
Biludlejning Kiev Borsipol Lufthavn

Kiev Borsipol Airport (KBP) er 6 km vest for Borsipol og 29 km øst for Kiev. Det er en af de tre lufthavne Kiev. Det er muligt at rejse med bus mellem flypassen og Kiev.Flere bilproducenter ligger i lufthavnen.

6.700.000 passagerer besøgte Kiev Borsipol Lufthavn i 2008, og det er den største i Ukraine. De vigtigste base for Aerosvit Airlines og Ukraine International Airlines.Lufthavnen har fire forskellige terminaler, og det er meningen, det 5. terminal vil være åben indtil sommeren 2010, hvor en 6 terminal vil være klar i 1012 Så Kiev Borsipol Lufthavn klar til at modtage 18 millioner passagerer om året.

Kiev Borsipol Lufthavn har et godt udvalg af mad og drikke forretninger og butikker. Boryspil Airport Hotel ligger på lufthavnen.

Billige Biludlejning i Odessa, Ukraine. Vi tilbyder en bred vifte af forskellige modeller og flere klasser og de passer til forskellige budgetter. Biludlejning i Ukraine har aldrig været billigere. Prøv søgemaskinen og se vores unikke priser.