Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kiev Borsipol Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kiev Borsipol Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kiev Borsipol Lufthavn miniguide

Billeje Kiev Borsipol Lufthavn

Biludlejning Kiev Borsipol Lufthavn

Kiev Borsipol Airport (KBP) er 6 km vest for Borsipol og 29 km øst for Kiev .Det er en af de tre lufthavne Kiev. Det er muligt at rejse med bus mellem flypassen og Kiev.Flere bilproducenter ligger i lufthavnen.

6.700.000 passagerer besøgte Kiev Borsipol Lufthavn i 2008, og det er den største i Ukraine. De vigtigste base for Aerosvit Airlines og Ukraine International Airlines.Lufthavnen har fire forskellige terminaler, og det er meningen, det 5. terminal vil være åben indtil sommeren 2010, hvor en 6 terminal vil være klar i 1012 Så Kiev Borsipol Lufthavn klar til at modtage 18 millioner passagerer om året.

Kiev Borsipol Lufthavn har et godt udvalg af mad og drikke forretninger og butikker. Boryspil Airport Hotel ligger på lufthavnen.

Billige Biludlejning i Odessa, Ukraine. Vi tilbyder en bred vifte af forskellige modeller og flere klasser og de passer til forskellige budgetter. Biludlejning i Ukraine har aldrig været billigere. Prøv søgemaskinen og se vores unikke priser.

Dansk