Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kiev

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kiev inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kiev miniguide

Billeje Kiev
Biludlejning Kiev

Kiev er Ukraines hovedstad, beliggende i det nordlige centrale del af landet, nær floden Dnepr. Byen har 2,7 millioner indbyggere (i 2007), og er det administrative center i provinsen Kiev Oblast.

Byen blev sandsynligvis grundlagt i 400’s, og har en række historiske og kulturelle attraktioner. Kiev er hjemsted for mere end 25 museer, teatre, opera, flere smukke paladser og pladser, botaniske og zoologiske haver og planetarium.

Den mest berømte vartegn i byens “National Museum of historien om den Store Patriotiske Krig fra 1941 til 1945. Dette er et museum og et monument – hvor komplekse er domineret af de 62 meter høje statue Rodina-food. Museet har en udstilling på 300.000 punkter, og er en af de største i Ukraine.

Andre turistattraktioner i Kiev omfatte The Golden Portal – oprindeligt fra 1000’s, Cave Monastery Petsjerskaja lever i 1015 og St. Sophia Cathedral fra 1037 Både hule kloster og katedralen er opført på UNESCO’s World Heritage List.

Kiev Lufthavn, Boryspil International Airport ligger 29 km øst for Kiev, og er landets største lufthavn