Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kiev

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kiev inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kiev miniguide

Billeje Kiev

Biludlejning Kiev

Kiev er Ukraines hovedstad, beliggende i det nordlige centrale del af landet, nær floden Dnepr. Byen har 2,7 millioner indbyggere (i 2007), og er det administrative center i provinsen Kiev Oblast.

Byen blev sandsynligvis grundlagt i 400’s, og har en række historiske og kulturelle attraktioner. Kiev er hjemsted for mere end 25 museer, teatre, opera, flere smukke paladser og pladser, botaniske og zoologiske haver og planetarium.

Den mest berømte vartegn i byens “National Museum of historien om den Store Patriotiske Krig fra 1941 til 1945. Dette er et museum og et monument – hvor komplekse er domineret af de 62 meter høje statue Rodina-food. Museet har en udstilling på 300.000 punkter, og er en af de største i Ukraine .

Andre turistattraktioner i Kiev omfatte The Golden Portal – oprindeligt fra 1000’s, Cave Monastery Petsjerskaja lever i 1015 og St. Sophia Cathedral fra 1037 Både hule kloster og katedralen er opført på UNESCO’s World Heritage List.

Kiev Lufthavn, Boryspil International Airport ligger 29 km øst for Kiev, og er landets største lufthavn

Dansk