Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kharkov

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kharkov inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kharkov miniguide

Billeje Kharkov

Biludlejning Kharkov

Kharkov (Ukraine: Kharkiv) er landets næststørste by med 1,5 millioner indbyggere (2007), og er beliggende i det nordøstlige Ukraine .Byen er det administrative center i provinsen Kharkiv Oblast, og landets vigtigste industrielle og kulturelle centrum. Desuden er byen en vigtig transport hub. ¨

Kharkov blev grundlagt i 1654 og er beliggende ved sammenløbet af Kharkiv, Lopan og Udy mødes. Byen er rig på arkitektoniske vartegn, og har flere interessante museer i emner historie, kunst, natur og litteratur.

Den gamle by er en turistattraktion af St. Basil – katedralen fra 1689, som er den ældste steinbygingen i Kharkov. Der er også kirken Ozeryanskaya fra 1896 i området.

En anden stor turistattraktion i byen er 750 meter lang Svobody Square (Freedom Square) med Lenin Monument og industri huse.

Ellers byder byen gode indkøbsmuligheder og hyggelige caféer og restauranter. Kharkov også Zoo og Planetarium – som er vigtige attraktioner for hele familien.

Byens lufthavn – Kharkov Osnova International Airport – ligger 14 km sydøst for centrum.

Dansk