Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kharkov

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kharkov inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kharkov miniguide

Billeje Kharkov
Biludlejning Kharkov

Kharkov (Ukraine: Kharkiv) er landets næststørste by med 1,5 millioner indbyggere (2007), og er beliggende i det nordøstlige Ukraine. Byen er det administrative center i provinsen Kharkiv Oblast, og landets vigtigste industrielle og kulturelle centrum. Desuden er byen en vigtig transport hub. ¨

Kharkov blev grundlagt i 1654 og er beliggende ved sammenløbet af Kharkiv, Lopan og Udy mødes. Byen er rig på arkitektoniske vartegn, og har flere interessante museer i emner historie, kunst, natur og litteratur.

Den gamle by er en turistattraktion af St. Basil – katedralen fra 1689, som er den ældste steinbygingen i Kharkov. Der er også kirken Ozeryanskaya fra 1896 i området.

En anden stor turistattraktion i byen er 750 meter lang Svobody Square (Freedom Square) med Lenin Monument og industri huse.

Ellers byder byen gode indkøbsmuligheder og hyggelige caféer og restauranter. Kharkov også Zoo og Planetarium – som er vigtige attraktioner for hele familien.

Byens lufthavn – Kharkov Osnova International Airport – ligger 14 km sydøst for centrum.