Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Nitra

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Nitra inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Nitra miniguide

Billeje Nitra

Biludlejning Nitra

Nitra er centralt beliggende i den vestlige del af Slovakiet .Nitra River løber gennem byen og er en biflod til Donau er Europas næstlængste flod. Landets hovedstad Bratislava ligger ca 80 km sydvest for Nitra, nær grænsen til Østrig og Ungarn .Befolkningen er næsten 90 000 (2008), og Nitra har været en vigtig by siden 800’s.

Der er mange historiske bygninger og steder i Nitra, herunder Nitra Castle består af fire dele, herunder domkirken går tilbage til 1300’s. Market Pribina Square er et af de smukkeste steder i byen og ligger lige foran Nitra Castle. I gågadeområdet er seværdigheder såsom springvand og 5-meter-høje ur, der spiller en melodi på en time. Nitra er en kulturel by og de mange festivaler afholdes her som Theatre Festival i Nitra og musikfestivaler.

Den nærmeste internationale lufthavn er Bratislava Milan Rastislav Stefanik Airport , der ligger næsten 90 km mod vest.

Dansk