Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Nitra

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Nitra inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Nitra miniguide

Billeje Nitra
Biludlejning Nitra

Nitra er centralt beliggende i den vestlige del af Slovakiet .Nitra River løber gennem byen og er en biflod til Donau er Europas næstlængste flod. Landets hovedstad Bratislava ligger ca 80 km sydvest for Nitra, nær grænsen til Østrig og Ungarn .Befolkningen er næsten 90 000 (2008), og Nitra har været en vigtig by siden 800’s.

Der er mange historiske bygninger og steder i Nitra, herunder Nitra Castle består af fire dele, herunder domkirken går tilbage til 1300’s. Market Pribina Square er et af de smukkeste steder i byen og ligger lige foran Nitra Castle. I gågadeområdet er seværdigheder såsom springvand og 5-meter-høje ur, der spiller en melodi på en time. Nitra er en kulturel by og de mange festivaler afholdes her som Theatre Festival i Nitra og musikfestivaler.

Den nærmeste internationale lufthavn er Bratislava Milan Rastislav Stefanik Airport, der ligger næsten 90 km mod vest.