Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Miskolc

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Miskolc inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Miskolc miniguide

Billeje Miskolc

Biludlejning Miskolc

Miskolc er beliggende i det nordøstlige Ungarn og – med ca.180.000 indbyggere – landets tredje største by. Miskolc er også det administrative center i distriktet Borsod-Abaúj-Zempléu – og er kendt i historiske kilder siden 1100-tallet. Miskolc blev en by i 1365.

Miskolc har en smuk downtown, hvor den ældste bygning er den protestantiske Avasi kirke fra 1200-tallet i gotisk stil. Selv den græsk-ortodokse Holy Trinity Church (fra slutningen af 1700-tallet) er et besøg værd, især fordi det huser en særskilt liturgisk museum, hvor et rum er fyldt med spændende ikon kunst. Desuden nævnes den romersk-katolske barokkirken Mindszent Templom (også fra slutningen af 1700-tallet.

Miskolc har også flere interessante kunstmuseer til stede – ud for scenekunst har været en hovedprioritet i byen. Musik Palace (Zenepalota) er en hjørnesten i byens kulturelle liv.

Det er en monumental bygning, der indeholder både en berømt musik institut og en stor koncertsal. Ellers holder Miskolc National Theatre i en klassisk bygning fra omkring 1850 – mens den berømte dukketeater Csodamalom beliggende i en gammel teaterbygning i centrum.

Nærmeste større lufthavn Kosice International Airport, der ligger 70 km nordøst for Miskolc.

Dansk