Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Miskolc

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Miskolc inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Miskolc miniguide

Billeje Miskolc
Biludlejning Miskolc

Miskolc er beliggende i det nordøstlige Ungarn og – med ca.180.000 indbyggere – landets tredje største by. Miskolc er også det administrative center i distriktet Borsod-Abaúj-Zempléu – og er kendt i historiske kilder siden 1100-tallet. Miskolc blev en by i 1365.

Miskolc har en smuk downtown, hvor den ældste bygning er den protestantiske Avasi kirke fra 1200-tallet i gotisk stil. Selv den græsk-ortodokse Holy Trinity Church (fra slutningen af 1700-tallet) er et besøg værd, især fordi det huser en særskilt liturgisk museum, hvor et rum er fyldt med spændende ikon kunst. Desuden nævnes den romersk-katolske barokkirken Mindszent Templom (også fra slutningen af 1700-tallet.

Miskolc har også flere interessante kunstmuseer til stede – ud for scenekunst har været en hovedprioritet i byen. Musik Palace (Zenepalota) er en hjørnesten i byens kulturelle liv.

Det er en monumental bygning, der indeholder både en berømt musik institut og en stor koncertsal. Ellers holder Miskolc National Theatre i en klassisk bygning fra omkring 1850 – mens den berømte dukketeater Csodamalom beliggende i en gammel teaterbygning i centrum.

Nærmeste større lufthavn Kosice International Airport, der ligger 70 km nordøst for Miskolc.