Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Szeged

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Szeged inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Szeged miniguide

Billeje Szeged

Biludlejning Szeged

Szeged (serbisk: Segedin, rumænsk: Seghedin) er placeret i den sydøstlige del af Ungarn – blot 15 miles nord for grænsen til Serbien, 20 km nordvest for grænsen til../romania/”>Rumænien .Byen har ca. 165.000 indbyggere, er landets fjerdestørste by. Det er også det administrative center i distriktet Csongréd.

Szeged har en dejlig beliggenhed ved sammenløbet af Tisza og Maro strømme sammen, og det kaldes ofte “Sunshine City” på grund af de mange solrige dage kan du se her. Szeged historie strækker sig langt tilbage i middelalderen, og er først nævnt ved sit nuværende navn i 1183.

Blandt sine mange attraktioner er den smukke Széchenyi Square i byen med grønne områder og springvand – og den store hal i Art Nouveau-stil. Også Domplassen (Cathedral Square) er et populært mødested. Her er det imponerende Votive kirke – en basilika med flere tårne og rige dekorationer – såvel som byens Pantheon, hvor 90 af berømte ungarere er begravet. Domplassen minder om den berømte St. Mark’s Square i Venedig , og hver sommer spiller en stor teater i den store udendørs her.

Et af Szeged mest berømte kulturpersonligheder, var forfatteren Ferenc Móra (1879-1934), også i mange år direktør for byens samlede bibliotek og museum. Det siger så i dag Móra Ferenc Muzeum, og har siden 1899 boet i det fashionable “Folk Kultur Palace”, en monumental bygning i antik stil.

Nærmeste internationale lufthavn er Budapest Ferihegy Lufthavn (Budapest og landets største lufthavn).Det er beliggende 170 km nordvest for Szegy

Dansk