Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Szeged

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Szeged inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Szeged miniguide

Billeje Szeged
Biludlejning Szeged

Szeged (serbisk: Segedin, rumænsk: Seghedin) er placeret i den sydøstlige del af Ungarn – blot 15 miles nord for grænsen til Serbien, 20 km nordvest for grænsen til../romania/”>Rumænien .Byen har ca. 165.000 indbyggere, er landets fjerdestørste by. Det er også det administrative center i distriktet Csongréd.

Szeged har en dejlig beliggenhed ved sammenløbet af Tisza og Maro strømme sammen, og det kaldes ofte “Sunshine City” på grund af de mange solrige dage kan du se her. Szeged historie strækker sig langt tilbage i middelalderen, og er først nævnt ved sit nuværende navn i 1183.

Blandt sine mange attraktioner er den smukke Széchenyi Square i byen med grønne områder og springvand – og den store hal i Art Nouveau-stil. Også Domplassen (Cathedral Square) er et populært mødested. Her er det imponerende Votive kirke – en basilika med flere tårne og rige dekorationer – såvel som byens Pantheon, hvor 90 af berømte ungarere er begravet. Domplassen minder om den berømte St. Mark’s Square i Venedig, og hver sommer spiller en stor teater i den store udendørs her.

Et af Szeged mest berømte kulturpersonligheder, var forfatteren Ferenc Móra (1879-1934), også i mange år direktør for byens samlede bibliotek og museum. Det siger så i dag Móra Ferenc Muzeum, og har siden 1899 boet i det fashionable “Folk Kultur Palace”, en monumental bygning i antik stil.

Nærmeste internationale lufthavn er Budapest Ferihegy Lufthavn (Budapest og landets største lufthavn).Det er beliggende 170 km nordvest for Szegy