Biludlejning Bulgarien

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bulgarien

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bulgarien inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bulgarien miniguide

Billeje Bulgarien

Biludlejning Bulgarien

Republikken Bulgarien er beliggende i det sydøstlige Europa, og har 7.700 tusind indbyggere (2008). Landet grænser op til Rumænien , Sortehavet, Grækenland, Tyrkiet , Serbien og Makedonien .
Bulgarien har en bjergrigt landskab i syd – med bjergkæder Rila, Pirin og Rhodopes så godt. Det højeste punkt er Musala, der ligger 2925 meter over havets overflade langs Sortehavskysten i den sydøstlige del, landskabet domineret af sletter.

Bulgarien har en moderat kontinentalt klima i nord og Middelhavet klima i syd.

Landets største by og hovedstad, Sofia (1,2 millioner indbyggere), beliggende i den vestlige del af Bulgarien – ved foden af Vitosha bjerget. Sofia er landets administrative, kulturelle og industrielle centrum og en af de ældste hovedstæder i Europa – med historien tilbage til 700 f.Kr.

Andre store byer i Bulgarien Plovdiv, Varna, Bourgas , Ruse og Stara Zagora.

Landet har 12 millioner besøgende om året, og de mest populære turistdestinationer ligger på østkysten – hvor du vil finde smukke sandstrande, hotel komplekser og et pulserende natteliv. Swimming by Nessebar har en stor tilstrømning af turister i løbet af sommeren, og den gamle bydel er også opført som en UNESCO World Heritage List. Andre kendte feriesteder i Bulgarien er Obzor, Sunny Beach , Sinemoretz og Golden Sands .

Landets største lufthavne er Sofia International Airport – beliggende lidt øst for hovedstaden, Burgas International Airport og Varna International Airport .

Billigerebiludlejning.dk giver dig mulighed for at booke biludlejning på de fleste feriesteder i Bulgarien. Prøv søgemaskinen over og blive overrasket over de lave priser på biludlejning.

Dansk