Biludlejning Bulgarien

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Bulgarien

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bulgarien inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bulgarien miniguide

Billeje Bulgarien
Biludlejning Bulgarien

Republikken Bulgarien er beliggende i det sydøstlige Europa, og har 7.700 tusind indbyggere (2008). Landet grænser op til Rumænien, Sortehavet, Grækenland, Tyrkiet, Serbien og Makedonien .
Bulgarien har en bjergrigt landskab i syd – med bjergkæder Rila, Pirin og Rhodopes så godt. Det højeste punkt er Musala, der ligger 2925 meter over havets overflade langs Sortehavskysten i den sydøstlige del, landskabet domineret af sletter.

Bulgarien har en moderat kontinentalt klima i nord og Middelhavet klima i syd.

Landets største by og hovedstad, Sofia (1,2 millioner indbyggere), beliggende i den vestlige del af Bulgarien – ved foden af Vitosha bjerget. Sofia er landets administrative, kulturelle og industrielle centrum og en af de ældste hovedstæder i Europa – med historien tilbage til 700 f.Kr.

Andre store byer i Bulgarien Plovdiv, Varna, Bourgas, Ruse og Stara Zagora.

Landet har 12 millioner besøgende om året, og de mest populære turistdestinationer ligger på østkysten – hvor du vil finde smukke sandstrande, hotel komplekser og et pulserende natteliv. Swimming by Nessebar har en stor tilstrømning af turister i løbet af sommeren, og den gamle bydel er også opført som en UNESCO World Heritage List. Andre kendte feriesteder i Bulgarien er Obzor, Sunny Beach, Sinemoretz og Golden Sands .

Landets største lufthavne er Sofia International Airport – beliggende lidt øst for hovedstaden, Burgas International Airport og Varna International Airport .

Billigerebiludlejning.dk giver dig mulighed for at booke biludlejning på de fleste feriesteder i Bulgarien. Prøv søgemaskinen over og blive overrasket over de lave priser på biludlejning.