Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Varna Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Varna Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Varna Lufthavn miniguide

Billeje Varna Lufthavn
Biludlejning Varna Lufthavn

Varna lufthavn ligger 8 km nordvest for Varna ved Sortehavet. Der er busser mellem lufthavnen og Varna. De biludlejningsselskaber repræsenteret på lufthavnens Budget, Avis, Sixt, Dollar og Thrifty. De er placeret i ankomsthallen i terminal 1.

1,22,181 passagerer besøgte lufthavnen i 2009. Fra Varna lufthavn, en flyrejse til 120 forskellige destinationer i 57 lande, som er meget god for sådan en relativt lille lufthavn. Varna lufthavn historie, der daterer sig tilbage til 1916.

Varna lufthavn har et godt udvalg af toldfrie varer, caféer og restauranter og tilbyder også en ikke-terrasse med flot udsigt. Andre faciliteter inkluderer VIP lounge, business værelser, særtjenester for familier med børn og ATM. Der er ingen hoteller i lufthavnen.