Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Varna Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Varna Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Varna Lufthavn miniguide

Billeje Varna Lufthavn

Biludlejning Varna Lufthavn

Varna lufthavn ligger 8 km nordvest for Varna ved Sortehavet. Der er busser mellem lufthavnen og Varna. De biludlejningsselskaber repræsenteret på lufthavnens Budget, Avis, Sixt, Dollar og Thrifty. De er placeret i ankomsthallen i terminal 1.

1,22,181 passagerer besøgte lufthavnen i 2009. Fra Varna lufthavn, en flyrejse til 120 forskellige destinationer i 57 lande, som er meget god for sådan en relativt lille lufthavn. Varna lufthavn historie, der daterer sig tilbage til 1916.

Varna lufthavn har et godt udvalg af toldfrie varer, caféer og restauranter og tilbyder også en ikke-terrasse med flot udsigt. Andre faciliteter inkluderer VIP lounge, business værelser, særtjenester for familier med børn og ATM. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

Dansk