Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Varna

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Varna inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Varna miniguide

Billeje Varna

Biludlejning Varna

Varna har en fantastisk beliggenhed på Varna Bay på østkysten af Bulgarien , og webstedet grænser op til Sortehavet. Det er den tredje største i landet og i 2009 befolkningen målt ved over 350 000 inden for bygrænsen. Herunder de omkringliggende områder, antal overstiger de med ca 55 000 Varna er en populær turistby og havnen er det vigtigste i landet.

Turister strømmer til Varna på grund af de fristende strande, og temperaturerne er omkring 30 grader Celsius om sommeren. Det er også meget kultur at opleve i Varna, fra teatre og zoologiske haver til vinmarkerne og museer. En af de største attraktioner er den romerske bade. I dag er dette den største arv fra romerne i Bulgarien. En attraktion, der er særlig interessant for børn, delfinarium. Offentligheden kan bænken ned for at se fantastiske delfin show.

Varna Lufthavn tilbyder flyrejser til mange dele af verden såvel som i Bulgarien. Lufthavnen ligger ikke mere end 7 km uden for centrum.

Dansk