Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Varna

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Varna inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Varna miniguide

Billeje Varna
Biludlejning Varna

Varna har en fantastisk beliggenhed på Varna Bay på østkysten af Bulgarien, og webstedet grænser op til Sortehavet. Det er den tredje største i landet og i 2009 befolkningen målt ved over 350 000 inden for bygrænsen. Herunder de omkringliggende områder, antal overstiger de med ca 55 000 Varna er en populær turistby og havnen er det vigtigste i landet.

Turister strømmer til Varna på grund af de fristende strande, og temperaturerne er omkring 30 grader Celsius om sommeren. Det er også meget kultur at opleve i Varna, fra teatre og zoologiske haver til vinmarkerne og museer. En af de største attraktioner er den romerske bade. I dag er dette den største arv fra romerne i Bulgarien. En attraktion, der er særlig interessant for børn, delfinarium. Offentligheden kan bænken ned for at se fantastiske delfin show.

Varna Lufthavn tilbyder flyrejser til mange dele af verden såvel som i Bulgarien. Lufthavnen ligger ikke mere end 7 km uden for centrum.