Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Bourgas

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bourgas inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bourgas miniguide

Billeje Bourgas
Biludlejning Bourgas

Bourgas er den næststørste by på den bulgarske kyst og er på en mole i Sortehavet. Byen er hovedstad i provinsen Burgas og den fjerde største by i landet. Befolkningen var i 2007 målt på lidt under 200 000 Havnen i Bourgas er den største og vigtigste i Bulgarien, og 30 km væk er den turistmål Sunny Beach .

Lige uden for byen er der flere søer, som er kendt for at de omkringliggende saltminer og den store fuglekolonier. I centrum er der mange attraktioner, herunder museer, som Historical Museum og Nature og Science Museum. Et af de mest berømte bygninger er den smukke katedral af St. Kiril og Metodij kirke fra 1800-tallet. Sea Garden er en smuk park med mange aktiviteter. Blandt andet casino her, og en lille zoo, og Festival International Folklore Festival er en afholdt i parken.

Bourgas har en lufthavn, der tilbyder både indenlandske og internationale flyvninger. Det officielle navn er Bourgas lufthavn og ligger 12 km uden for byen.