Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bourgas

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bourgas inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bourgas miniguide

Billeje Bourgas

Biludlejning Bourgas

Bourgas er den næststørste by på den bulgarske kyst og er på en mole i Sortehavet. Byen er hovedstad i provinsen Burgas og den fjerde største by i landet. Befolkningen var i 2007 målt på lidt under 200 000 Havnen i Bourgas er den største og vigtigste i Bulgarien , og 30 km væk er den turistmål Sunny Beach .

Lige uden for byen er der flere søer, som er kendt for at de omkringliggende saltminer og den store fuglekolonier. I centrum er der mange attraktioner, herunder museer, som Historical Museum og Nature og Science Museum. Et af de mest berømte bygninger er den smukke katedral af St. Kiril og Metodij kirke fra 1800-tallet. Sea Garden er en smuk park med mange aktiviteter. Blandt andet casino her, og en lille zoo, og Festival International Folklore Festival er en afholdt i parken.

Bourgas har en lufthavn, der tilbyder både indenlandske og internationale flyvninger. Det officielle navn er Bourgas lufthavn og ligger 12 km uden for byen.

Dansk