Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sunny Beach

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sunny Beach inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sunny Beach miniguide

Billeje Sunny Beach

Biludlejning Sunny Beach

Sunny Beach er beliggende på den smukke østkyst ved Sortehavet i Bulgarien og er en efterspurgt destination for turister solglade. I sommeren byen på grund af de mange besøgende, men resten af året er en stille by. Vågne Der er ikke mange mennesker, der bor her fast, og byen lever mest på turisme. Sunny Beach er cirka 40 minutters kørsel nord for byen Burgas og 90 minutter syd for kystbyen Varna.

Byen er udbudt over 800 hoteller, hvoraf de fleste er placeret i nærheden af stranden. Hovedsageligt rejse besøgende kommer her for at nyde solen, men der er meget mere end strande til at underholde gæsterne. Vandsport er populært her, ud over to nye badeland. For de mere kulturelle ophidset er mulighed for at rejse til det nærliggende Nesebar er en af de ældste byer i Europa.

Det er let for rejsende at flyve til Burgas International Airport, der ligger næsten 30 km syd for Sunny Beach.

Dansk