Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Sunny Beach

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sunny Beach inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sunny Beach miniguide

Billeje Sunny Beach
Biludlejning Sunny Beach

Sunny Beach er beliggende på den smukke østkyst ved Sortehavet i Bulgarien og er en efterspurgt destination for turister solglade. I sommeren byen på grund af de mange besøgende, men resten af året er en stille by. Vågne Der er ikke mange mennesker, der bor her fast, og byen lever mest på turisme. Sunny Beach er cirka 40 minutters kørsel nord for byen Burgas og 90 minutter syd for kystbyen Varna.

Byen er udbudt over 800 hoteller, hvoraf de fleste er placeret i nærheden af stranden. Hovedsageligt rejse besøgende kommer her for at nyde solen, men der er meget mere end strande til at underholde gæsterne. Vandsport er populært her, ud over to nye badeland. For de mere kulturelle ophidset er mulighed for at rejse til det nærliggende Nesebar er en af de ældste byer i Europa.

Det er let for rejsende at flyve til Burgas International Airport, der ligger næsten 30 km syd for Sunny Beach.