Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Golden Sands

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Golden Sands inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Golden Sands miniguide

Billeje Golden Sands
Biludlejning Golden Sands

Golden Sands er en udvej i Bulgarien for turister fra hele verden. Det er næsten 20 km nord for Varna på den bulgarske østkysten. Den smukke gyldne strande støder op til Sortehavet, og om sommeren er temperaturen omkring 27 grader Celsius. Golden Sands er det største feriested på den nordlige halvdel af kysten og udvikling startede i 1950’erne som en ferie paradis. Før den tid var området ikke beboet.

Den gyldne strand er 3,5 km lang og navnet på Golden Sands kommer fra en legende, at piraterne forsøgte at stjæle i stedet for guld, men landet har guld i sand. I dag Golden Sands kendt for at have det fineste sand i området. Den udvej datoer med masser af aktiviteter for både store og små.
Voksne kan opleve nattelivet langs havnefronten med barer og kasinoer, mens børn kan spille i slides og erfaring ridning og snorkling.

Ferie End fra store dele af verden kan tage flyet til Varna lufthavn. Herfra er der busser til ferieparadisene.