Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Golden Sands

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Golden Sands inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Golden Sands miniguide

Billeje Golden Sands

Biludlejning Golden Sands

Golden Sands er en udvej i Bulgarien for turister fra hele verden. Det er næsten 20 km nord for Varna på den bulgarske østkysten. Den smukke gyldne strande støder op til Sortehavet, og om sommeren er temperaturen omkring 27 grader Celsius. Golden Sands er det største feriested på den nordlige halvdel af kysten og udvikling startede i 1950’erne som en ferie paradis. Før den tid var området ikke beboet.

Den gyldne strand er 3,5 km lang og navnet på Golden Sands kommer fra en legende, at piraterne forsøgte at stjæle i stedet for guld, men landet har guld i sand. I dag Golden Sands kendt for at have det fineste sand i området. Den udvej datoer med masser af aktiviteter for både store og små.
Voksne kan opleve nattelivet langs havnefronten med barer og kasinoer, mens børn kan spille i slides og erfaring ridning og snorkling.

Ferie End fra store dele af verden kan tage flyet til Varna lufthavn . Herfra er der busser til ferieparadisene.

Dansk