Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Nesebar

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Nesebar inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Nesebar miniguide

Billeje Nesebar

Biludlejning Nesebar

Nesebar er et populært feriested beliggende på østkysten af Bulgarien . Den ældste del af Nesebar ligger på en halvø i Sortehavet, mens den nyere del af byen er vokset op på fastlandet. Halvøen er forbundet til fastlandet med en landtange er en smal forbjerg, næsten som en muldvarp. Det er ikke klart, om landtangen er naturlige eller menneskeskabte. Byen lever primært på turisme og dens befolkning er ca. 9.800 (2007).

Nesebar er en af de ældste byer i Europa og er påvirket af flere årtusinder af bosættelserne. Bydelen på fastlandet er kendt som en ferie paradis med strande for 4 miles, men den gamle bydel på halvøen, tiltrækker turister, der beskæftiger sig med historie og kultur. Mange af bygningerne her stammer fra middelalderen mellem år 1000 og 1300, og de fleste af dem er kirker. De historiske bygninger er blevet føjet til UNESCO’s World Heritage liste i 1983.

Den nærmeste lufthavn er Bourgas International Airport, som ligger ca 30 minutter væk fra Nesebar

Dansk