Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Nesebar

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Nesebar inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Nesebar miniguide

Billeje Nesebar
Biludlejning Nesebar

Nesebar er et populært feriested beliggende på østkysten af Bulgarien. Den ældste del af Nesebar ligger på en halvø i Sortehavet, mens den nyere del af byen er vokset op på fastlandet. Halvøen er forbundet til fastlandet med en landtange er en smal forbjerg, næsten som en muldvarp. Det er ikke klart, om landtangen er naturlige eller menneskeskabte. Byen lever primært på turisme og dens befolkning er ca. 9.800 (2007).

Nesebar er en af de ældste byer i Europa og er påvirket af flere årtusinder af bosættelserne. Bydelen på fastlandet er kendt som en ferie paradis med strande for 4 miles, men den gamle bydel på halvøen, tiltrækker turister, der beskæftiger sig med historie og kultur. Mange af bygningerne her stammer fra middelalderen mellem år 1000 og 1300, og de fleste af dem er kirker. De historiske bygninger er blevet føjet til UNESCO’s World Heritage liste i 1983.

Den nærmeste lufthavn er Bourgas International Airport, som ligger ca 30 minutter væk fra Nesebar