Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sofia

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sofia inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sofia miniguide

Billeje Sofia

Biludlejning Sofia

‘Sofia er hovedstaden og største by i Bulgarien med en befolkning på over 1,4 millioner (2009) inden for bygrænsen. Dette gør Sofia 15 største by i EU. Sofia er beliggende i det vestlige Bulgarien, mellem nord og syd, ikke langt fra grænsen til Serbien . Byen har en lang historie og er en af de ældste hovedstæder i Europa.

Sofia er et af de få store byer i Bulgarien og tilbyder både historie og moderne shopping. Navnet Sofia fik byen i 1376 og betyder “visdom”. Byen er opkaldt efter Sofia kirke fra 500’s, og i dag Nationalmuseet har til huse i kirken. Bojana kirke fra 1200-tallet er en anden vigtig bygning og vil handle på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Zoo Sofia Zoo er den ældste og største i Bulgarien og blev grundlagt i 1888.

Sofia lufthavn blev bygget i 1930 og er beliggende ca 10 km uden for centrum. Det er den største lufthavn i landet og har både indenlandske og internationale flyvninger.

Dansk