Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Sofia

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sofia inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sofia miniguide

Billeje Sofia
Biludlejning Sofia

‘Sofia er hovedstaden og største by i Bulgarien med en befolkning på over 1,4 millioner (2009) inden for bygrænsen. Dette gør Sofia 15 største by i EU. Sofia er beliggende i det vestlige Bulgarien, mellem nord og syd, ikke langt fra grænsen til Serbien. Byen har en lang historie og er en af de ældste hovedstæder i Europa.

Sofia er et af de få store byer i Bulgarien og tilbyder både historie og moderne shopping. Navnet Sofia fik byen i 1376 og betyder “visdom”. Byen er opkaldt efter Sofia kirke fra 500’s, og i dag Nationalmuseet har til huse i kirken. Bojana kirke fra 1200-tallet er en anden vigtig bygning og vil handle på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Zoo Sofia Zoo er den ældste og største i Bulgarien og blev grundlagt i 1888.

Sofia lufthavn blev bygget i 1930 og er beliggende ca 10 km uden for centrum. Det er den største lufthavn i landet og har både indenlandske og internationale flyvninger.