Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Sofia Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sofia Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sofia Lufthavn miniguide

Billeje Sofia Lufthavn
Biludlejning Sofia Lufthavn

Sofia lufthavn (SOF) ligger 10 km øst for centrum af Sofia. Der er en bus mellem lufthavnen og Sofia. De biludlejningsselskaber placeret i lufthavnen Alamo, Budget, Europcar, Hertz, Avis, National, Sixt, Choice Lej en bil og Thrifty

3.130 tusind passagerer besøgte Sofia lufthavn i 2009 og er den største lufthavn i Bulgarien. Lufthavnen er et knudepunkt for Bulgarien Air, Wizz Air og BH Air. I 2006, lufthavn fuldstændigt renoveret og en ny terminal 2 blev afsluttet ved siden af den gamle. Terminal 1 er nu kun anvendes til lavprisselskaber og charterfly.

Lufthavnen har et godt udvalg af snack barer og caféer og en restaurant kaldet Da Vinci. Der er en legetøjsbutik og en til souvenirs fra Bulgarien, i Terminal 2 er der en stor toldfri butik. Andre faciliteter inkluderer bank, trådløs internetadgang, medicinsk og business center. Der er også en terrasse, hvor man kan nyde udsigten. Der er ingen hoteller i lufthavnen.