Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sofia Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sofia Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sofia Lufthavn miniguide

Billeje Sofia Lufthavn

Biludlejning Sofia Lufthavn

Sofia lufthavn (SOF) ligger 10 km øst for centrum af Sofia . Der er en bus mellem lufthavnen og Sofia. De biludlejningsselskaber placeret i lufthavnen Alamo, Budget, Europcar, Hertz, Avis, National, Sixt, Choice Lej en bil og Thrifty

3.130 tusind passagerer besøgte Sofia lufthavn i 2009 og er den største lufthavn i Bulgarien. Lufthavnen er et knudepunkt for Bulgarien Air, Wizz Air og BH Air. I 2006, lufthavn fuldstændigt renoveret og en ny terminal 2 blev afsluttet ved siden af den gamle. Terminal 1 er nu kun anvendes til lavprisselskaber og charterfly.

Lufthavnen har et godt udvalg af snack barer og caféer og en restaurant kaldet Da Vinci. Der er en legetøjsbutik og en til souvenirs fra Bulgarien, i Terminal 2 er der en stor toldfri butik. Andre faciliteter inkluderer bank, trådløs internetadgang, medicinsk og business center. Der er også en terrasse, hvor man kan nyde udsigten. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

Dansk