Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Dobrich

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Dobrich inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Dobrich miniguide

Billeje Dobrich
Biludlejning Dobrich

Dobrich er det administrative center i provinsen øst for Dobrich i Bulgarien. Provinsen er i langt nordvestlige del af landet grænser op til Sortehavet. Byen ligger i centrum af provinsen, mod den sydlige grænse, og det er ca. 30 km til Sortehavet. Dobrich er den ottende største by i befolkningen i Bulgarien, og befolkningen var ca. 93 000 i 2007.

Området har været beboet i tusinder af år, og det er konstateret rester af bopladser fra det 4. århundrede f.Kr.. Efter destruktion, by vi kender i dag blev opført på 1500 – og 1600-tallet. Byen havde over 1000 huse og 100 butikker og var kendt for artikler i væverier og kobber. I dag den gamle bydel med den gamle klokketårn en populær attraktion. De parker tiltrækker mange besøgende og tv-tårn og de mange museer.

De, der ønsker at rejse til Dobrich kan tage fly til Varna lufthavn. Lufthavnen tilbyder flyvninger til både hjemme og i udlandet og er beliggende 50 km sydøst for Dobrich.