Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Dobrich

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Dobrich inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Dobrich miniguide

Billeje Dobrich

Biludlejning Dobrich

Dobrich er det administrative center i provinsen øst for Dobrich i Bulgarien . Provinsen er i langt nordvestlige del af landet grænser op til Sortehavet. Byen ligger i centrum af provinsen, mod den sydlige grænse, og det er ca. 30 km til Sortehavet. Dobrich er den ottende største by i befolkningen i Bulgarien, og befolkningen var ca. 93 000 i 2007.

Området har været beboet i tusinder af år, og det er konstateret rester af bopladser fra det 4. århundrede f.Kr.. Efter destruktion, by vi kender i dag blev opført på 1500 – og 1600-tallet. Byen havde over 1000 huse og 100 butikker og var kendt for artikler i væverier og kobber. I dag den gamle bydel med den gamle klokketårn en populær attraktion. De parker tiltrækker mange besøgende og tv-tårn og de mange museer.

De, der ønsker at rejse til Dobrich kan tage fly til Varna lufthavn . Lufthavnen tilbyder flyvninger til både hjemme og i udlandet og er beliggende 50 km sydøst for Dobrich.

Dansk