Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Duni

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Duni inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Duni miniguide

Billeje Duni

Biludlejning Duni

Duni er et paradis, der er føjet til den bulgarske kyst, og områdets 4,5 km lang strand grænser op til Sortehavet. Det er beliggende i det sydlige Bulgarien , i provinsen Burgas og har en idyllisk beliggenhed i en bugt. 6 km nord for Sozopol Duni er i byen og herfra er det over 30 km til den store by Bourgas. Ferieparadis er kunstig og blev bygget i 1987 i naturskønne omgivelser.

Duni tiltrækker det meste udenlandske turister, og dem, der bor i hvid, charmerende villaer. Turister kan nyde den lange strand og naturlige attraktioner som floder og øer. Da det var planlagt og bygget i den 80. århundrede var området bag promenaden oprettet som gamle bulgarske og maleriske byer med smalle gader og blomstrende grønne områder. Duni tilbyder også pool og strand aktiviteter som volleyball, tennis, jetski og windsurfing.

Bourgas International Airport ligger næsten 40 km nord for Duni tilbyder overgangen til blandt andet Sozopol. Herfra kan besøgende rejse de sidste miles til Duni.

Dansk