Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Duni

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Duni inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Duni miniguide

Billeje Duni
Biludlejning Duni

Duni er et paradis, der er føjet til den bulgarske kyst, og områdets 4,5 km lang strand grænser op til Sortehavet. Det er beliggende i det sydlige Bulgarien, i provinsen Burgas og har en idyllisk beliggenhed i en bugt. 6 km nord for Sozopol Duni er i byen og herfra er det over 30 km til den store by Bourgas. Ferieparadis er kunstig og blev bygget i 1987 i naturskønne omgivelser.

Duni tiltrækker det meste udenlandske turister, og dem, der bor i hvid, charmerende villaer. Turister kan nyde den lange strand og naturlige attraktioner som floder og øer. Da det var planlagt og bygget i den 80. århundrede var området bag promenaden oprettet som gamle bulgarske og maleriske byer med smalle gader og blomstrende grønne områder. Duni tilbyder også pool og strand aktiviteter som volleyball, tennis, jetski og windsurfing.

Bourgas International Airport ligger næsten 40 km nord for Duni tilbyder overgangen til blandt andet Sozopol. Herfra kan besøgende rejse de sidste miles til Duni.