Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bukuresti Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bukuresti Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bukuresti Lufthavn miniguide

Billeje Bukarest Lufthavn

Biludlejning Bukuresti Lufthavn

Henri Coanda International Airport (OTP) er opkaldt efter en rumænsk pilot og ligger 16 km nordvest for Bukaresti .De går mellem lufthavnen og lufthavnsbus hver 15 Bukaresti minut, og der er planer om at foretage en direkte forbindelse med toget stationen er 900 meter fra lufthavnen, og kør direkte til Bukarest. Der er seks forskellige biludlejningsfirmaer i lufthavnen, er der Avis, Bayern, Budget, Direct, Dollar og D & W.

4.483.661 passagerer besøgte Bukaresti Lufthavn i 2009, hvilket er Rumæniens største lufthavn. Det er en vigtig lufthavn i Østeuropa og de vigtigste base for det nationale luftfartsselskab TAROM kapet betjener over 30 forskellige destinationer i Europa og Mellemøsten.Lufthavnen har en national og en international terminal, der er forbundet med hinanden med en shuttle bus. De fleste billige rejseselskaber fra B?neasa Lufthavn som ligger 10 km syd for Bukarest.

Bukaresti Lufthavn har nogle restauranter, cafeer og barer, toldfri butikker og forretninger, der sælger souvenirs og rumænsk vin. Andre faciliteter inkluderer en frisør, apotek, bank, posthus, internet cafe, VIP lounge og erhvervslivet. Der er i gen hotel i lufthavnen, de nærmeste er Angelo Airport Hotel.

Dansk