Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Bukuresti Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bukuresti Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bukuresti Lufthavn miniguide

Billeje Bukarest Lufthavn
Biludlejning Bukuresti Lufthavn

Henri Coanda International Airport (OTP) er opkaldt efter en rumænsk pilot og ligger 16 km nordvest for Bukaresti .De går mellem lufthavnen og lufthavnsbus hver 15 Bukaresti minut, og der er planer om at foretage en direkte forbindelse med toget stationen er 900 meter fra lufthavnen, og kør direkte til Bukarest. Der er seks forskellige biludlejningsfirmaer i lufthavnen, er der Avis, Bayern, Budget, Direct, Dollar og D & W.

4.483.661 passagerer besøgte Bukaresti Lufthavn i 2009, hvilket er Rumæniens største lufthavn. Det er en vigtig lufthavn i Østeuropa og de vigtigste base for det nationale luftfartsselskab TAROM kapet betjener over 30 forskellige destinationer i Europa og Mellemøsten.Lufthavnen har en national og en international terminal, der er forbundet med hinanden med en shuttle bus. De fleste billige rejseselskaber fra B?neasa Lufthavn som ligger 10 km syd for Bukarest.

Bukaresti Lufthavn har nogle restauranter, cafeer og barer, toldfri butikker og forretninger, der sælger souvenirs og rumænsk vin. Andre faciliteter inkluderer en frisør, apotek, bank, posthus, internet cafe, VIP lounge og erhvervslivet. Der er i gen hotel i lufthavnen, de nærmeste er Angelo Airport Hotel.