Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bukarest

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bukarest inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bukarest miniguide

Billeje Bukarest

Biludlejning Bukarest

Bukarest er beliggende i det sydøstlige Rumænien , kun 50 km fra grænsen til Bulgarien i syd.Bukarest er hovedstad og største by med en befolkning på næsten 2 millioner (2009). Gennem byen flyder Dâmbovi?a senere møder Arge? River er en biflod til Donau. Bukarest er landets rigeste by og er industrielt og kulturelt centrum i Rumænien.

Bukarest er et moderne by, der har meget at byde på. Urbane landskab er præget af brede gader med mange træer og parker samt både nye og gamle bygninger. Den berømte boulevard Calea Victoriei er d et af de ældste gade i byen og stammer fra 1600-tallet.Her kan du se Cantacuzino Palace, som blev bygget omkring 1900, og som i dag huser George Enesco Museum. Der er talrige museer i Bukarest, herunder Cotroceni Palace & Museum, kunstsamlinger Museum, Grigore Antipas Natural History Museum.

Henri Coanda International Airport er den største lufthavn i Rumænien og er beliggende ca. 17 km væk fra Bukarest.

Dansk