Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Bukarest

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bukarest inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bukarest miniguide

Billeje Bukarest
Biludlejning Bukarest

Bukarest er beliggende i det sydøstlige Rumænien, kun 50 km fra grænsen til Bulgarien i syd.Bukarest er hovedstad og største by med en befolkning på næsten 2 millioner (2009). Gennem byen flyder Dâmbovi?a senere møder Arge? River er en biflod til Donau. Bukarest er landets rigeste by og er industrielt og kulturelt centrum i Rumænien.

Bukarest er et moderne by, der har meget at byde på. Urbane landskab er præget af brede gader med mange træer og parker samt både nye og gamle bygninger. Den berømte boulevard Calea Victoriei er d et af de ældste gade i byen og stammer fra 1600-tallet.Her kan du se Cantacuzino Palace, som blev bygget omkring 1900, og som i dag huser George Enesco Museum. Der er talrige museer i Bukarest, herunder Cotroceni Palace & Museum, kunstsamlinger Museum, Grigore Antipas Natural History Museum.

Henri Coanda International Airport er den største lufthavn i Rumænien og er beliggende ca. 17 km væk fra Bukarest.