Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Oradea

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Oradea inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Oradea miniguide

Billeje Oradea
Biludlejning Oradea

Oradea er en by beliggende i den nordvestlige del af Rumænien og t ilhører Bihor amt.Det er kun 13 km til grænsen til Ungarn, og byen ligger på begge sider af floden Cri?ul Repede.I 2009, at antallet af anslåede folk over 200 000 Byen blev bygget op omkring en borg fra 900’s og var sæde for den romersk-katolske biskop i 1083.

Oradea er en smuk og rig by med mange seværdigheder. Museum for Crisan Region indtager en af de mest fantastiske bygninger kaldet Palatul s i Episcopal betyder “Bishop’s Palace” og blev bygget i 1700-tallet.Der er også mange smukke, historiske bygninger, herunder Biserica cu Luna, eller Church of the Moon på engelsk. En af de mest berømte bygninger er stjerneformede fort Cetatea Oradea fra 1500-tallet, som har mange underjordiske gange. Byen er også kendt for flere spa beliggende ved de varme kilder.

Omkring 5 km fra byen Oradea International Airport.