Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Oradea

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Oradea inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Oradea miniguide

Billeje Oradea

Biludlejning Oradea

Oradea er en by beliggende i den nordvestlige del af Rumænien og t ilhører Bihor amt.Det er kun 13 km til grænsen til Ungarn , og byen ligger på begge sider af floden Cri?ul Repede.I 2009, at antallet af anslåede folk over 200 000 Byen blev bygget op omkring en borg fra 900’s og var sæde for den romersk-katolske biskop i 1083.

Oradea er en smuk og rig by med mange seværdigheder. Museum for Crisan Region indtager en af de mest fantastiske bygninger kaldet Palatul s i Episcopal betyder “Bishop’s Palace” og blev bygget i 1700-tallet.Der er også mange smukke, historiske bygninger, herunder Biserica cu Luna, eller Church of the Moon på engelsk. En af de mest berømte bygninger er stjerneformede fort Cetatea Oradea fra 1500-tallet, som har mange underjordiske gange. Byen er også kendt for flere spa beliggende ved de varme kilder.

Omkring 5 km fra byen Oradea International Airport.

Dansk