Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Timisoara

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Timisoara inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Timisoara miniguide

Billeje Timisoara

Biludlejning Timisoara

Timisoara har en central beliggenhed i Rumænien og er beliggende nær grænsen til Serbien og Ungarn mod vest.Byen hører til regionen Banat og er hovedstaden i den Timis amt. Dette er den største by i den vestlige del af Rumænien og befolkning blev målt over 310 000 i 2009. Der har været en løsning der siden romertiden, men Timisoara blev først nævnt i kilder fra 1212.

Timisoara er blevet regeret af mange lande gennem historien, herunder tyrkere, østrigere og serbere, og de har alle sat deres præg på arkitektur. Den romersk-katolske katedral fra 1700-tallet er et godt eksempel på østrigsk arkitektur. Barokslot, også fra 1700-tallet, rummer Kunstmuseum Museum of Fine Arts, mens Banat Museum er beliggende i slottet fra den 1300’s. I 1884 Timisoara var den første by i Europa og andre i verden efter New York for at indføre elektrisk gadebelysning.

Traian Vuia International Airport er den anden travleste lufthavn i landet og er beliggende ca. 10 km ud af Timisoara.

Dansk