Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Timisoara

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Timisoara inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Timisoara miniguide

Billeje Timisoara
Biludlejning Timisoara

Timisoara har en central beliggenhed i Rumænien og er beliggende nær grænsen til Serbien og Ungarn mod vest.Byen hører til regionen Banat og er hovedstaden i den Timis amt. Dette er den største by i den vestlige del af Rumænien og befolkning blev målt over 310 000 i 2009. Der har været en løsning der siden romertiden, men Timisoara blev først nævnt i kilder fra 1212.

Timisoara er blevet regeret af mange lande gennem historien, herunder tyrkere, østrigere og serbere, og de har alle sat deres præg på arkitektur. Den romersk-katolske katedral fra 1700-tallet er et godt eksempel på østrigsk arkitektur. Barokslot, også fra 1700-tallet, rummer Kunstmuseum Museum of Fine Arts, mens Banat Museum er beliggende i slottet fra den 1300’s. I 1884 Timisoara var den første by i Europa og andre i verden efter New York for at indføre elektrisk gadebelysning.

Traian Vuia International Airport er den anden travleste lufthavn i landet og er beliggende ca. 10 km ud af Timisoara.