Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sibiu

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sibiu inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sibiu miniguide

Billeje Sibiu

Biludlejning Sibiu

Sibiu ligger i Transsylvanien region, som omfatter de fleste af Rumæniens vestlige del.Sibiu er placeret i midten af landet og er beliggende ved foden af den transsylvanske Alper. Det er ca. 200 km til hovedstaden Bukarest, som ligger sydøst for Sibiu. Grundlagt i 1100-tallet af tyske kolonister og er nu Transylvanien førende kulturelle centrum. I 2009 lå befolkning på over 150 000.

En stor del af byen har bevaret det middelalderlige føler, og mange historiske steder er bevaret. I den historiske bydel, kan man stadig se dele af væggene fra forsvaret stammer fra 1300 og 9 af de oprindelige 39 tårne. Den store torv er centrum af gamle by og blev bygget i 1366, mens den kvadratiske Piata Huet går tilbage til 1100-tallet. Sibiu tilbyder flere museer og grønne parker i tillæg til en zoologisk have er den ældste i Rumænien og holde dyr, såsom ulve, løver, jaguarer og krokodiller.

Sibiu International Airport er beliggende ca. 3 km vest for centrum.

Dansk