Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Sibiu

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sibiu inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sibiu miniguide

Billeje Sibiu
Biludlejning Sibiu

Sibiu ligger i Transsylvanien region, som omfatter de fleste af Rumæniens vestlige del.Sibiu er placeret i midten af landet og er beliggende ved foden af den transsylvanske Alper. Det er ca. 200 km til hovedstaden Bukarest, som ligger sydøst for Sibiu. Grundlagt i 1100-tallet af tyske kolonister og er nu Transylvanien førende kulturelle centrum. I 2009 lå befolkning på over 150 000.

En stor del af byen har bevaret det middelalderlige føler, og mange historiske steder er bevaret. I den historiske bydel, kan man stadig se dele af væggene fra forsvaret stammer fra 1300 og 9 af de oprindelige 39 tårne. Den store torv er centrum af gamle by og blev bygget i 1366, mens den kvadratiske Piata Huet går tilbage til 1100-tallet. Sibiu tilbyder flere museer og grønne parker i tillæg til en zoologisk have er den ældste i Rumænien og holde dyr, såsom ulve, løver, jaguarer og krokodiller.

Sibiu International Airport er beliggende ca. 3 km vest for centrum.