Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Bacau

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bacau inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bacau miniguide

Billeje Bacau
Biludlejning Bacau

Bacau ligger i den nordøstlige del af Rumænien, i Moldavien region, som grænser op til land Moldova.Byen ligger ved foden af Karpaterne og ca 240 km fra hovedstaden Bu curesti.Bistrita River løber gennem byen og slutter sig til de større floden Siret ca. 8 km syd for Bac?u. Befolkningen i byen blev anslået til næsten 180.000 i 2009, var Bac?u første gang nævnt i kilderne i 1408

Der er meget at se og gøre i Bac?u, som historiske bygninger og museer foruden adskillige Festiviteten. Kirke Precista er en smuk bygning, som blev bygget i 1400, og den romersk-katolske domkirke i byen er ca. 70 meter høj og er den største i regionen. Både Etnografiske Museum og History Museum er helliget til områdets historie og du kan delvis at se de gamle artefakter.Omkring juletid går Festival of moldavisk Winter Traditioner holdt om vinteren traditioner.

Bac?u “George Enesco” International Airport er beliggende ca. 5 km uden for byen.