Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bacau Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bacau Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bacau Lufthavn miniguide

Billeje Bacau Lufthavn

Biludlejning Bacau Lufthavn

Bac?u “George Enesco” International Airport (BCM) er placeret 5 km syd for Bac?u .Det er muligt at rejse med bus mellem lufthavnen og Bac?u. Der er flere biludlejningsselskaber i lufthavnen, herunder virksomheden Euro Cars Rent A Car.

119 000 passagerer besøgte Bacau Lufthavn i 2008. Lufthavnen administreres af Airline Company BlueAir flyver til forskellige byer i Italien o gå til London og Valencia.De to andre luftfartsselskaber, der beflyver lufthavnen er Carpatair og Tarom. Lufthavnen er også brugt til militære operationer, og er den vigtigste base for den militære luftbaser.

Bacau Lufthavn har en snack bar. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

Dansk