Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Beograd

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Beograd inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Beograd miniguide

Billeje Beograd

Biludlejning Beograd

Beograd er beliggende i den nordlige del af landet og ligger ved floden Sava nær det sted, hvor Sava opfylder Donau. Beograd er den største by i landet med en befolkning på over 1,2 millioner (2008), og dette antal også gør byen til den tredje største i det sydøstlige Europa. Beograd var hovedstad i det tidligere Jugoslavien og Serbien og Montenegro indtil 2006.Landet blev omdøbt til Serbien og Beograd er stadig kapital.

En velkendt attraktion er fæstningen Kalemegdan, der udgør et stort område på en bakke i den gamle by. Der er både parker, kirker, en militær museum, et museum om skoven og jage og et planetarium. Beograd Zoo Gode Håb Gården er beliggende på dette område og blev åbnet i 1936, hvilket gør den til en af de ældste zoologiske haver i Europa. Andre bemærkelsesværdige bygninger er den gamle palads fra 1800-tallet og Art Museum National Museum.

Beograd Nikola Tesla Airport er en international lufthavn beliggende ca. 12 km uden for byen.

Dansk