Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Beograd

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Beograd inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Beograd miniguide

Billeje Beograd
Biludlejning Beograd

Beograd er beliggende i den nordlige del af landet og ligger ved floden Sava nær det sted, hvor Sava opfylder Donau. Beograd er den største by i landet med en befolkning på over 1,2 millioner (2008), og dette antal også gør byen til den tredje største i det sydøstlige Europa. Beograd var hovedstad i det tidligere Jugoslavien og Serbien og Montenegro indtil 2006.Landet blev omdøbt til Serbien og Beograd er stadig kapital.

En velkendt attraktion er fæstningen Kalemegdan, der udgør et stort område på en bakke i den gamle by. Der er både parker, kirker, en militær museum, et museum om skoven og jage og et planetarium. Beograd Zoo Gode Håb Gården er beliggende på dette område og blev åbnet i 1936, hvilket gør den til en af de ældste zoologiske haver i Europa. Andre bemærkelsesværdige bygninger er den gamle palads fra 1800-tallet og Art Museum National Museum.

Beograd Nikola Tesla Airport er en international lufthavn beliggende ca. 12 km uden for byen.