Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Beograd Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Beograd Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Beograd Lufthavn miniguide

Billeje Beograd Lufthavn
Biludlejning Beograd Lufthavn

Beograd Nikola Tesla Airport (BEG) er normalt kaldes Surcin Airport ved hjælp af lokale efter det sted, hvor lufthavnen ligger 18 km vest for Beograd i Serbien langs hovedvejen E70.Busserne kører ca en gang i timen mellem lufthavnen og Beograd. Det er meget forskelligt biludlejningsfirmaer er særligt gode til lufthavnen med mindre end 17 forskellige virksomheder. Blandt dem, Hertz Sixt, Avis, Budget, Europcar og Beogradski rense en bil.

2.384.077 passagerer besøgte Beograd Lufthavn Nikola i 2009. De vigtigste base for Jat Airways er det luftfartsselskab, der tjener de fleste destinationer. Lufthavnen blev lukket i 90’erne på grund af borgerkrige i Jugoslavien. Lufthavnen har to terminaler, T1 bruges primært til innenriksfly mens T2 er en moderne terminal for internationale rejser.

Udvælgelsen af butikker, spise og drikke steder er noget begrænset i Beograd Lufthavn Nikola. Lufthavnen har banker, posthus og førstehjælp. Der er ingen hoteller i lufthavnen