Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Beograd Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Beograd Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Beograd Lufthavn miniguide

Billeje Beograd Lufthavn

Biludlejning Beograd Lufthavn

Beograd Nikola Tesla Airport (BEG) er normalt kaldes Surcin Airport ved hjælp af lokale efter det sted, hvor lufthavnen ligger 18 km vest for Beograd i Serbien langs hovedvejen E70.Busserne kører ca en gang i timen mellem lufthavnen og Beograd. Det er meget forskelligt biludlejningsfirmaer er særligt gode til lufthavnen med mindre end 17 forskellige virksomheder. Blandt dem, Hertz Sixt, Avis, Budget, Europcar og Beogradski rense en bil.

2.384.077 passagerer besøgte Beograd Lufthavn Nikola i 2009. De vigtigste base for Jat Airways er det luftfartsselskab, der tjener de fleste destinationer. Lufthavnen blev lukket i 90’erne på grund af borgerkrige i Jugoslavien. Lufthavnen har to terminaler, T1 bruges primært til innenriksfly mens T2 er en moderne terminal for internationale rejser.

Udvælgelsen af butikker, spise og drikke steder er noget begrænset i Beograd Lufthavn Nikola. Lufthavnen har banker, posthus og førstehjælp. Der er ingen hoteller i lufthavnen

Dansk