Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kraljevo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kraljevo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kraljevo miniguide

Billeje Kraljevo
Biludlejning Kraljevo

Kraljevo (betyder “konge city”) er beliggende i det centrale Serbien, på Ibar-floden – og er det administrative centrum for distriktet FAST.Både nord og syd for byen – som har ca. 120.000 indbyggere – er den relativt høje bjerge.

En lidt uden Kraljevo er nogle af områdets mest besøgte attraktioner. Dette omfatter Det 800 år gamle serbiske ortodokse kloster Studenica (39 km syd for byen). I nærheden ligger også den regelmæssige gamle kloster Zica (som sådan omfatter en delvis restaureret byzantinske kirke) og det middelalderlige slot Magli?. Desuden National Museum, herunder interessante arkæologiske og etnologiske samlinger, en velbesøgt attraktion i bymidten.

Ellers er der en dejlig sandstrand langs bredden af Kraljevo, hvis der er flere hyggelige restauranter lige ved kanten.
Kraljevo-Ladevci Airport – en tidligere militær lufthavn 15 km uden for centrum – har i årevis været under renovering og forventes at tjene civil luftfart i 2010.