Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kraljevo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kraljevo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kraljevo miniguide

Billeje Kraljevo

Biludlejning Kraljevo

Kraljevo (betyder “konge city”) er beliggende i det centrale Serbien , på Ibar-floden – og er det administrative centrum for distriktet FAST.Både nord og syd for byen – som har ca. 120.000 indbyggere – er den relativt høje bjerge.

En lidt uden Kraljevo er nogle af områdets mest besøgte attraktioner. Dette omfatter Det 800 år gamle serbiske ortodokse kloster Studenica (39 km syd for byen). I nærheden ligger også den regelmæssige gamle kloster Zica (som sådan omfatter en delvis restaureret byzantinske kirke) og det middelalderlige slot Magli?. Desuden National Museum, herunder interessante arkæologiske og etnologiske samlinger, en velbesøgt attraktion i bymidten.

Ellers er der en dejlig sandstrand langs bredden af Kraljevo, hvis der er flere hyggelige restauranter lige ved kanten.
Kraljevo-Ladevci Airport – en tidligere militær lufthavn 15 km uden for centrum – har i årevis været under renovering og forventes at tjene civil luftfart i 2010.

Dansk