Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Zrenjanin

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Zrenjanin inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Zrenjanin miniguide

Billeje Zrenjanin
Biludlejning Zrenjanin

Zrenjanin er beliggende i Serbiens nordlige provins, Vojvodina – og har ca.80.000 indbyggere. Det er den største by i den serbiske del af den historiske Banat regionen – som omfatter områder i Rumænien og Ungarn .Floden løber gennem Begej Zrenjanin, der er berømt for sin smukke broer.

Selskaberne i Zrenjanin har for nylig haft en rivende udvikling – og i 2007 blev byen tildelt “Future City” af en national, serbisk jury. Det følgende år rangeret Verdensbanken Zrenjanin som det førende business by i Serbien.

Blandt attraktionerne i byen, er følgende nævnes: National Theatre Tosa Jovanovi? (bygget i 1839), den gamle rådhus fra 1820 (ombygget i 1888), Zenranjins History Museum (som også indeholder en væsentlig historisk arkiv) og den smukke by park Gradska Basta. Flere af de fineste bygninger i byen er koncentreret omkring torvet Trg Sloboda (“Freedom Square”).
Et par kilometer sydøst for Zrenjanin er den charmerende landsby Ecka, hvor der er et populært dambrug. I nærheden udover naturreservatet Stari Begej.

Zrenjanin Lufthavn Lufthavn ligger 7 km sydøst for byens centrum – i nærheden Ecka.