Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Zrenjanin

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Zrenjanin inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Zrenjanin miniguide

Billeje Zrenjanin

Biludlejning Zrenjanin

Zrenjanin er beliggende i Serbiens nordlige provins, Vojvodina – og har ca.80.000 indbyggere. Det er den største by i den serbiske del af den historiske Banat regionen – som omfatter områder i Rumænien og Ungarn .Floden løber gennem Begej Zrenjanin, der er berømt for sin smukke broer.

Selskaberne i Zrenjanin har for nylig haft en rivende udvikling – og i 2007 blev byen tildelt “Future City” af en national, serbisk jury. Det følgende år rangeret Verdensbanken Zrenjanin som det førende business by i Serbien.

Blandt attraktionerne i byen, er følgende nævnes: National Theatre Tosa Jovanovi? (bygget i 1839), den gamle rådhus fra 1820 (ombygget i 1888), Zenranjins History Museum (som også indeholder en væsentlig historisk arkiv) og den smukke by park Gradska Basta. Flere af de fineste bygninger i byen er koncentreret omkring torvet Trg Sloboda (“Freedom Square”).
Et par kilometer sydøst for Zrenjanin er den charmerende landsby Ecka, hvor der er et populært dambrug. I nærheden udover naturreservatet Stari Begej.

Zrenjanin Lufthavn Lufthavn ligger 7 km sydøst for byens centrum – i nærheden Ecka.

Dansk