Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Tuzla

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tuzla inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tuzla miniguide

Billeje Tuzla

Biludlejning Tuzla – Foto: © Tarabosh

Tuzla er beliggende i det nordøstlige hjørne af Bosnien-Hercegovina , næsten 75 km fra Sarajevo . Tuzla ligger ikke langt fra den østlige grænse med Jugoslavien, og det er omtrent lige så langt til den nordlige grænse til Kroatien . Tuzla er den tredje største by i landet med en befolkning på over 140, 000 (2006). Navnet kommer fra det tyrkiske betydningen af ordet salt, og byen har været kendt for salt fjedre i tusinder af år.

Turister er meget interesseret i Tuzla saltminer og Panonika Lake er en kunstig sø med saltvand i centrum. Som med andre områder i Bosnien-Hercegovina Tuzla er en grøn og flad erik by med flere parker. Dele af byen og især den gamle bydel blev ødelagt under borgerkrigen i begyndelsen af 1990’s, men stadig det er en historisk oplevelse at besøge den gamle bydel. Tuzla er præget af mange smukke moskeer i tillæg til en ortodoks kirke.

Tuzla International Airport er beliggende i Dubrava omkring 30 miles nord for Tuzla.

Dansk