Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Tuzla

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tuzla inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tuzla miniguide

Billeje Tuzla
Biludlejning Tuzla – Foto: © Tarabosh

Tuzla er beliggende i det nordøstlige hjørne af Bosnien-Hercegovina, næsten 75 km fra Sarajevo. Tuzla ligger ikke langt fra den østlige grænse med Jugoslavien, og det er omtrent lige så langt til den nordlige grænse til Kroatien. Tuzla er den tredje største by i landet med en befolkning på over 140, 000 (2006). Navnet kommer fra det tyrkiske betydningen af ordet salt, og byen har været kendt for salt fjedre i tusinder af år.

Turister er meget interesseret i Tuzla saltminer og Panonika Lake er en kunstig sø med saltvand i centrum. Som med andre områder i Bosnien-Hercegovina Tuzla er en grøn og flad erik by med flere parker. Dele af byen og især den gamle bydel blev ødelagt under borgerkrigen i begyndelsen af 1990’s, men stadig det er en historisk oplevelse at besøge den gamle bydel. Tuzla er præget af mange smukke moskeer i tillæg til en ortodoks kirke.

Tuzla International Airport er beliggende i Dubrava omkring 30 miles nord for Tuzla.