Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Mostar

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mostar inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mostar miniguide

Billeje Mostar
Biludlejning Mostar

Mostar er en by i Bosnien-Hercegovina, der grænser Montenegro, Serbien og Kroatien. Byen ligger i landets sydvestlige del, nær grænsen til Kroatiens kyst plain og Adriaterhavet. Mostar er den femte største by i landet og den største i den sydlige region Hercegovina. Befolkningen i byen er målt til næsten 130 000 (2007), og floden Neretva løber gennem Mostar.

Den mest berømte seværdighed i Mostar’s Stari Most-broen, hvilket betyder, gamle bro fra 1500-tallet. Vagterne, der boede i vagt tårne på hver side af broen blev kaldt mostari. Bridge, ligesom meget andet af byens gamle og historiske bygninger, blev ødelagt under borgerkrigen i 1993. I 2004 blev broen færdig ombygget og i 2005 blev noteret på UNESCO’s World Heritage List. Andre historiske seværdigheder er den tyrkiske badeanstalt Biscevica House fra 1635. Mostar er en smuk, frodig by med historiske steder, kunst center og indbydende parker.

Byens lufthavn hedder Mostar International Airport og er næsten 8 km udenfor byen.