Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Mostar

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mostar inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mostar miniguide

Billeje Mostar

Biludlejning Mostar

Mostar er en by i Bosnien-Hercegovina, der grænser Montenegro , Serbien og Kroatien . Byen ligger i landets sydvestlige del, nær grænsen til Kroatiens kyst plain og Adriaterhavet. Mostar er den femte største by i landet og den største i den sydlige region Hercegovina. Befolkningen i byen er målt til næsten 130 000 (2007), og floden Neretva løber gennem Mostar.

Den mest berømte seværdighed i Mostar’s Stari Most-broen, hvilket betyder, gamle bro fra 1500-tallet. Vagterne, der boede i vagt tårne på hver side af broen blev kaldt mostari. Bridge, ligesom meget andet af byens gamle og historiske bygninger, blev ødelagt under borgerkrigen i 1993. I 2004 blev broen færdig ombygget og i 2005 blev noteret på UNESCO’s World Heritage List. Andre historiske seværdigheder er den tyrkiske badeanstalt Biscevica House fra 1635. Mostar er en smuk, frodig by med historiske steder, kunst center og indbydende parker.

Byens lufthavn hedder Mostar International Airport og er næsten 8 km udenfor byen.

Dansk