Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Podgorica

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Podgorica inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Podgorica miniguide

Billeje Podgorica

Biludlejning Podgorica

Podgorica er beliggende i den sydvestlige del af Montenegro med kun en times kørsel til de kystnære byer i vest grænser op til Adriaterhavet.Gennem byen strømmer floderne Mora?a River, Ribnica, Zeta, Sitnica og Cijevna River og Podgorica ligger ca 20 km fra Mora?a River stikkontakt i Lake Scutari. Podgorica er hovedstaden i Montenegro og landets kulturelle og økonomiske centrum. Dette er også den største by i landet med en befolkning på over 135, 000 (2008).

Samarbejdsområde, og byen har en lang historie og blev en vigtig by på grund af sin strategiske beliggenhed. De fleste af de historiske bygninger blev ødelagt i løbet af 2. Anden Verdenskrig og det urbane landskab har et meget moderne udtryk. Nogle historiske bygninger er stadig at se, herunder den tyrkiske gamle by med sine smalle gader. St. George’s Church blev bygget på 900-nummer og kan ses på højden af Gorica. Podgorica tilbyder flere museer såsom den historiske Podgorica City Museum og Modern Art Gallery.

Podgorica lufthavn er ca. 10 km udenfor byens centrum og tilbyder internationale flyvninger.

Dansk