Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Podgorica

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Podgorica inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Podgorica miniguide

Billeje Podgorica
Biludlejning Podgorica

Podgorica er beliggende i den sydvestlige del af Montenegro med kun en times kørsel til de kystnære byer i vest grænser op til Adriaterhavet.Gennem byen strømmer floderne Mora?a River, Ribnica, Zeta, Sitnica og Cijevna River og Podgorica ligger ca 20 km fra Mora?a River stikkontakt i Lake Scutari. Podgorica er hovedstaden i Montenegro og landets kulturelle og økonomiske centrum. Dette er også den største by i landet med en befolkning på over 135, 000 (2008).

Samarbejdsområde, og byen har en lang historie og blev en vigtig by på grund af sin strategiske beliggenhed. De fleste af de historiske bygninger blev ødelagt i løbet af 2. Anden Verdenskrig og det urbane landskab har et meget moderne udtryk. Nogle historiske bygninger er stadig at se, herunder den tyrkiske gamle by med sine smalle gader. St. George’s Church blev bygget på 900-nummer og kan ses på højden af Gorica. Podgorica tilbyder flere museer såsom den historiske Podgorica City Museum og Modern Art Gallery.

Podgorica lufthavn er ca. 10 km udenfor byens centrum og tilbyder internationale flyvninger.