Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Tirana

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tirana inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tirana miniguide

Billeje Tirana

Biludlejning Tirana

Tirana er hovedstaden i Albanien og ligger omkring 40 miles fra kysten. Albanien grænser op til Adriaterhavet i vest og floden Ishëm løber gennem byen. Tirana er beliggende i landet, og det handler om. 130 km til Makedonien vestlige grænse. Tirana blev grundlagt i 1614 og udnævnt til offentlig kapital i 1925. Befolkningen i byen er ca. 375 tusind (2007).

Tirana er en smuk og frugtbar by med voksende turisme. I 1990’erne blev statuer af Stalin og Lenin fjernet og de gamle kommunistiske blokke gennemgå en tung renovering. Old Town er en populær attraktion med sine smalle gader og gamle bygninger. Den moderne attraktioner i International Center for Kultur kaldes også Piramida på grund af deres pyramidiske form. I byen kan du besøge National History Museum og moskeen Et’hem Bey er en af de smukkeste moskeer i landet.

Mother Teresa Airport er en international lufthavn, der flyver til mange dele af Europa og er beliggende ca. 17 km uden for centrum.

Dansk