Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Tirana

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tirana inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tirana miniguide

Billeje Tirana
Biludlejning Tirana

Tirana er hovedstaden i Albanien og ligger omkring 40 miles fra kysten. Albanien grænser op til Adriaterhavet i vest og floden Ishëm løber gennem byen. Tirana er beliggende i landet, og det handler om. 130 km til Makedonien vestlige grænse. Tirana blev grundlagt i 1614 og udnævnt til offentlig kapital i 1925. Befolkningen i byen er ca. 375 tusind (2007).

Tirana er en smuk og frugtbar by med voksende turisme. I 1990’erne blev statuer af Stalin og Lenin fjernet og de gamle kommunistiske blokke gennemgå en tung renovering. Old Town er en populær attraktion med sine smalle gader og gamle bygninger. Den moderne attraktioner i International Center for Kultur kaldes også Piramida på grund af deres pyramidiske form. I byen kan du besøge National History Museum og moskeen Et’hem Bey er en af de smukkeste moskeer i landet.

Mother Teresa Airport er en international lufthavn, der flyver til mange dele af Europa og er beliggende ca. 17 km uden for centrum.