Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Skopje Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Skopje Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Skopje Lufthavn miniguide

Billeje Skopje Lufthavn

Biludlejning Skopje Lufthavn

Skopje Airport (SKP), også kendt som Skopje “Alexander den Store” Airport, som ligger 17 km syd for Skopje .Der er ingen offentlig transport kører mellem Skopje og lufthavnen. De biludlejningsselskaber, der tilbyder deres service i lufthavnen er Europcar, Sixt, Hertz, Avis, National / Alamo, Inter måder og Sharr Express.

I 2008 besøgte 652.815 passagerer lufthavnen. Fra Skopje Lufthavn, en tur til 16 forskellige destinationer rundt om i Europa. Tidligere lufthavnens vigtigste base for MAT makedonske Airlines er nu nedlangt. Det er planen, at lufthavnen vil blive moderniseret og udvikles.

Skopje Airport har en restaurant og en bar og toldfrie butik. Andre faciliteter inkluderer VIP lounge, business-lounge og et postkontor. Det er planen, at der vil være et luksushotel i lufthavnen.

Dansk