Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Skopje Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Skopje Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Skopje Lufthavn miniguide

Billeje Skopje Lufthavn
Biludlejning Skopje Lufthavn

Skopje Airport (SKP), også kendt som Skopje “Alexander den Store” Airport, som ligger 17 km syd for Skopje .Der er ingen offentlig transport kører mellem Skopje og lufthavnen. De biludlejningsselskaber, der tilbyder deres service i lufthavnen er Europcar, Sixt, Hertz, Avis, National / Alamo, Inter måder og Sharr Express.

I 2008 besøgte 652.815 passagerer lufthavnen. Fra Skopje Lufthavn, en tur til 16 forskellige destinationer rundt om i Europa. Tidligere lufthavnens vigtigste base for MAT makedonske Airlines er nu nedlangt. Det er planen, at lufthavnen vil blive moderniseret og udvikles.

Skopje Airport har en restaurant og en bar og toldfrie butik. Andre faciliteter inkluderer VIP lounge, business-lounge og et postkontor. Det er planen, at der vil være et luksushotel i lufthavnen.