Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Skopje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Skopje inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Skopje miniguide

Billeje Skopje

Biludlejning Skopje

Skopje er hovedstaden i Republikken Makedonien , som ligger i Povardarie region.Byen ligger på begge sider af floden Vardar, og har 470.000 indbyggere (2003).

Byen blev grundlagt af illyrne og erobret af romerne i det fjerde århundrede, har også været under serbisk styre og tilhørte det Osmanniske Rige. I 1963 blev byen ramt af et jordskælv, der ramte det meste af byen. Kurshumli En er et af tre hoteller, der stadig fra middelalderen.

På det højeste elevation af Skopje’s Kale-fæstning, bygget af den byzantinske kejser Justinian i 1000’s. Der er smuk udsigt over byen. Byen har flere kirker og moskeer. Sultan Murat moske er den største Balkan. Bit Pazaar er det største marked for fødevarer i Skopje. Byen holder Skopje Summer Festival hvert år, og Skopje Jazz Festival i oktober.

Lufthavnen, Skopje Aleksandar Makedonski International , som er opkaldt efter Alexander den Store, ligger 20 km uden for byen.

Dansk