Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Skopje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Skopje inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Skopje miniguide

Billeje Skopje
Biludlejning Skopje

Skopje er hovedstaden i Republikken Makedonien, som ligger i Povardarie region.Byen ligger på begge sider af floden Vardar, og har 470.000 indbyggere (2003).

Byen blev grundlagt af illyrne og erobret af romerne i det fjerde århundrede, har også været under serbisk styre og tilhørte det Osmanniske Rige. I 1963 blev byen ramt af et jordskælv, der ramte det meste af byen. Kurshumli En er et af tre hoteller, der stadig fra middelalderen.

På det højeste elevation af Skopje’s Kale-fæstning, bygget af den byzantinske kejser Justinian i 1000’s. Der er smuk udsigt over byen. Byen har flere kirker og moskeer. Sultan Murat moske er den største Balkan. Bit Pazaar er det største marked for fødevarer i Skopje. Byen holder Skopje Summer Festival hvert år, og Skopje Jazz Festival i oktober.

Lufthavnen, Skopje Aleksandar Makedonski International, som er opkaldt efter Alexander den Store, ligger 20 km uden for byen.