Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Tetovo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tetovo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tetovo miniguide

Billeje Tetovo

Biludlejning Tetovo

Tetovo er beliggende i den nordvestlige del af Makedonien , i skyggen af den Sar Mountains.Omkring 60.000 lever i Tetovo.

Grundlagt i 1400-tallet, som en lille middelalderlig ortodokse bygder omkring Sveta Bogordica kirke. Byen voksede op omkring kirken. I 1400-tallet kom Tetovo i det osmanniske rige, og byens muslimske befolkning steget. Det gjorde også Tetovo antal moskeer, bade og markeder. Byen var også en vigtig handel center for handlende og de lokale landmænd, samt en vigtig fæstning. Så kom tyrkerne og gav byen navnet Lime aktie. I 1912, under Balkan-krigene i byen var serbisk. Blandt byens seværdigheder er dekoreret moské i konstantinopelsk stil fra 1459 af Pena-floden. Fra Bal-Tepe fæstning tilbyder en panoramaudsigt over Tetovo og de omkringliggende områder. Byen har også et kunstmuseum i en tyrkisk hamam. Tetovo er nær udvej Popov Sapka.

Skopje Airport ligger 65 km væk og tager ca.en time at køre.

Dansk