Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Tetovo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tetovo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tetovo miniguide

Billeje Tetovo
Biludlejning Tetovo

Tetovo er beliggende i den nordvestlige del af Makedonien, i skyggen af den Sar Mountains.Omkring 60.000 lever i Tetovo.

Grundlagt i 1400-tallet, som en lille middelalderlig ortodokse bygder omkring Sveta Bogordica kirke. Byen voksede op omkring kirken. I 1400-tallet kom Tetovo i det osmanniske rige, og byens muslimske befolkning steget. Det gjorde også Tetovo antal moskeer, bade og markeder. Byen var også en vigtig handel center for handlende og de lokale landmænd, samt en vigtig fæstning. Så kom tyrkerne og gav byen navnet Lime aktie. I 1912, under Balkan-krigene i byen var serbisk. Blandt byens seværdigheder er dekoreret moské i konstantinopelsk stil fra 1459 af Pena-floden. Fra Bal-Tepe fæstning tilbyder en panoramaudsigt over Tetovo og de omkringliggende områder. Byen har også et kunstmuseum i en tyrkisk hamam. Tetovo er nær udvej Popov Sapka.

Skopje Airport ligger 65 km væk og tager ca.en time at køre.