Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Syros

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Syros inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Syros miniguide

Syros

Biludlejning Syros

Den græske ø Syros tilhører Kykladerne og ligger i Det Ægæiske Hav. Øen har omkring 25.000 indbyggere, og vigtigste eksistensgrundlag er søfart, fiskeri og landbrug. Syros er administrative, kommercielle og kulturelle centrum af Kykladerne. Det højeste bjerg er Pyrgos – beliggende 442 m.

Main Town Hermoupolis (Ermoupolis) er placeret på østkysten og har 13.400 indbyggere. Hermoupolis er en stor havn med færgeforbindelser til mange andre græske byer.

Den vigtigste by har flere historiske steder, herunder City Hall fra 1876, Det Arkæologiske Museum – med fund fra bronzealderen, Metamorphosis katedral fra 1824, den smukke kirke Ayios Nikolaos fra 1850 med en blå kuppel, og Herregårde Velissaropoulos – en imponerende bygning med kalkmalerier.
Ca. 10 km fra hovedbyen (i en højde) er Ano Syros – middelalderlig by, som blev bygget af venetianerne i den 1300’s. Herfra har man en fantastisk udsigt over Hermoupolis.

Ellers har byen en god svømning med sandstrande og fantastisk natteliv.

Syros har 12 landsbyer og badesteder, hvor de mest berømte på øen er: Megas Gialos, Agathopes, Galissás, Kini, Kastri, Finikas og Chalandriana. De bedste strande er i vest, syd og øst for øen.

Den lille lufthavn Syros Island National Airport – beliggende lige syd for Hermoupolis – har daglige afgange til / fra Athen.

Dansk