Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Syros

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Syros inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Syros miniguide

Syros
Biludlejning Syros

Den græske ø Syros tilhører Kykladerne og ligger i Det Ægæiske Hav. Øen har omkring 25.000 indbyggere, og vigtigste eksistensgrundlag er søfart, fiskeri og landbrug. Syros er administrative, kommercielle og kulturelle centrum af Kykladerne. Det højeste bjerg er Pyrgos – beliggende 442 m.

Main Town Hermoupolis (Ermoupolis) er placeret på østkysten og har 13.400 indbyggere. Hermoupolis er en stor havn med færgeforbindelser til mange andre græske byer.

Den vigtigste by har flere historiske steder, herunder City Hall fra 1876, Det Arkæologiske Museum – med fund fra bronzealderen, Metamorphosis katedral fra 1824, den smukke kirke Ayios Nikolaos fra 1850 med en blå kuppel, og Herregårde Velissaropoulos – en imponerende bygning med kalkmalerier.
Ca. 10 km fra hovedbyen (i en højde) er Ano Syros – middelalderlig by, som blev bygget af venetianerne i den 1300’s. Herfra har man en fantastisk udsigt over Hermoupolis.

Ellers har byen en god svømning med sandstrande og fantastisk natteliv.

Syros har 12 landsbyer og badesteder, hvor de mest berømte på øen er: Megas Gialos, Agathopes, Galissás, Kini, Kastri, Finikas og Chalandriana. De bedste strande er i vest, syd og øst for øen.

Den lille lufthavn Syros Island National Airport – beliggende lige syd for Hermoupolis – har daglige afgange til / fra Athen.