Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kavala

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kavala inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kavala miniguide

Kavala

Biludlejning Kavala

Havnebyen Kavala ligger i det nordlige Grækenland , og er hovedstad i regionen ” Østmakedonien og Thrakien “.Byen har 154.600 indbyggere (2009) og er placeret på Kavalabukten, overfor øen Thasos.

Den vestlige del af Kavala er en moderne by med shopping centre og butikker.På den østlige side vil du finde den gamle bydel med historiske huse, små haver og smalle gyder. Byens maleriske havn med dens farverige fiskerbåde er et samlingssted for turister.

Byen har en række monumenter fra den periode, tyrkiske dominans (perioden 1378 til 1912), herunder en byzantinsk fæstning beliggende på toppen af en bakke – med fantastisk udsigt over byen og havnen.Gennem hele byen (og slottet) der er en akvædukt fra romertiden, der førte vandet til slottet.

Andre turistattraktioner i Kavala: en arkæologisk museum – med fund fra både yngre stenalder og bronzealder, Tobacco Museum og Folk Museum. Kavala er også fødestedet for Muhammad Ali (1769 – 1849), der betragtes som grundlæggeren af den moderne Egypten , og en statue er rejst i byen.

Den nærmeste lufthavn er Kavala International Airport – “Megas Alexandros” – hvilket er lidt sydøst for centrum

Dansk