Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kavala

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kavala inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kavala miniguide

Kavala
Biludlejning Kavala

Havnebyen Kavala ligger i det nordlige Grækenland, og er hovedstad i regionen ” Østmakedonien og Thrakien “.Byen har 154.600 indbyggere (2009) og er placeret på Kavalabukten, overfor øen Thasos.

Den vestlige del af Kavala er en moderne by med shopping centre og butikker.På den østlige side vil du finde den gamle bydel med historiske huse, små haver og smalle gyder. Byens maleriske havn med dens farverige fiskerbåde er et samlingssted for turister.

Byen har en række monumenter fra den periode, tyrkiske dominans (perioden 1378 til 1912), herunder en byzantinsk fæstning beliggende på toppen af en bakke – med fantastisk udsigt over byen og havnen.Gennem hele byen (og slottet) der er en akvædukt fra romertiden, der førte vandet til slottet.

Andre turistattraktioner i Kavala: en arkæologisk museum – med fund fra både yngre stenalder og bronzealder, Tobacco Museum og Folk Museum. Kavala er også fødestedet for Muhammad Ali (1769 – 1849), der betragtes som grundlæggeren af den moderne Egypten, og en statue er rejst i byen.

Den nærmeste lufthavn er Kavala International Airport – “Megas Alexandros” – hvilket er lidt sydøst for centrum