Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Parga

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Parga inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Parga miniguide

Parga

Biludlejning Parga

Parga er en græsk middelalderby beliggende på vestkysten af fastlandet ved Ioniske Hav. Byen, der har omkring 2500 indbyggere, ligger som et amfiteater omkring den maleriske havn – med bjerge i baggrunden. I området bag havnen er den hyggelige stræder med barer, restauranter og butikker.

Byen har smukke strande – hvor Vatos er de mest berømte – og i gåafstand fra centrum. Parga blev grundlagt i den 1300’s, og på en bakke over byen ligger den gamle venetianske slottet – som er en stor turistattraktion. Slottet har flere interessante arkitektoniske detaljer, og der er både en souvenir butik og en café her.

Mange turister i Parga, det tager nice “turist tog”, som giver de besøgende et to-timers lange omvisningstur i byen.
De mest almindelige utfluktmål fra Parga er Korfu , Paxos og Lefkada.

Den nærmeste lufthavn er Prevenza-Lefkas Airport (Aktion), som ligger ca. 60 km syd for Parga

Dansk