Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Paros

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Paros inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Paros miniguide

Paros

Biludlejning Paros

Den græske ø Paros i Det Ægæiske Hav og er en af de største øer i Kykladerne. Paros er en populært turistmål, og har omkring 15.000 indbyggere (2009).Små, hyggelige landsbyer med hvidkalkede huse og blå døre dominerer øen, og langs kysten er smukke strande.

Hovedbyen Parikia enheder (ca. 2000 indbyggere), beliggende i en bugt på den nordvestlige side af øen. Herfra er der færgeforbindelser til mange andre græske byer og øer, herunder Mykonos, Naxos, Samos, Kreta, Ios og Santorini .

I Parikia findes en lille, men interessante arkæologiske museum – en udstilling af 6000 år gamle artefakter. Tæt ved ligger kirken Ekatontapylianí – “kirken med de 100 døre” fra de 500’s. Kirken blev ombygget flere gange, senest i 1960.
Ellers Parikia gode indkøbsmuligheder, et pulserende natteliv med barer og diskoteker – og strande med gode muligheder for vandsport.

På nordsiden af øen ligger byen Naoussa, som også har mange turister i sommer. Et besøg i bjerglandsbyen af Lefkas anbefales – hvor den berømte marmor minerne ligger.

Lufthavn Paros Panteleio Airport ligger 9 km syd for Parikia, og har daglige afgange til / fra Athens .

Dansk