Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Paros

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Paros inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Paros miniguide

Paros
Biludlejning Paros

Den græske ø Paros i Det Ægæiske Hav og er en af de største øer i Kykladerne. Paros er en populært turistmål, og har omkring 15.000 indbyggere (2009).Små, hyggelige landsbyer med hvidkalkede huse og blå døre dominerer øen, og langs kysten er smukke strande.

Hovedbyen Parikia enheder (ca. 2000 indbyggere), beliggende i en bugt på den nordvestlige side af øen. Herfra er der færgeforbindelser til mange andre græske byer og øer, herunder Mykonos, Naxos, Samos, Kreta, Ios og Santorini .

I Parikia findes en lille, men interessante arkæologiske museum – en udstilling af 6000 år gamle artefakter. Tæt ved ligger kirken Ekatontapylianí – “kirken med de 100 døre” fra de 500’s. Kirken blev ombygget flere gange, senest i 1960.
Ellers Parikia gode indkøbsmuligheder, et pulserende natteliv med barer og diskoteker – og strande med gode muligheder for vandsport.

På nordsiden af øen ligger byen Naoussa, som også har mange turister i sommer. Et besøg i bjerglandsbyen af Lefkas anbefales – hvor den berømte marmor minerne ligger.

Lufthavn Paros Panteleio Airport ligger 9 km syd for Parikia, og har daglige afgange til / fra Athens .