Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Chios

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Chios inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Chios miniguide

Chios

Biludlejning Chios

Chios (Chios, Hios) er placeret i Det Ægæiske Hav – 7 miles fra kysten af Tyrkiet – og det 5. største ø i Grækenland .Øen har 54.000 indbyggere (2006), og er kendt for sin smukke natur og gode klima. Chios er også en lille turist præget, og mange mindre byer med autentisk græsk atmosfære.

Chios blev erobret af tyrkerne i 1556, og øen var under deres styre indtil 1912, da den blev en del af den græske stat.
Det højeste bjerg er Pelineon Oros, hvilket er 1297 m.

Hovedstaden i Chios by – eller Chora – beliggende på øens østkyst, og har cirka 30.000 indbyggere.Det har øens største havn, og blandt seværdighederne her er der en smuk middelalderlig borg, en arkæologisk museum og en byzantinsk museum. I centrum er parker og pladser, samt hovedgaden “Aplotarias” 0,15 km fra Chios by er klostret Nea Moni fra 1000’s, der er noteret på UNESCO World Heritage List, og er en stor turistattraktion.En anden seværdighed på øen er bygden Pirgy – beliggende i den sydlige og kaldes “farverige samfund”, fordi husene er indrettet i sort og hvid. Mesta – beliggende sydvest for øen og har mange unikke bygninger fra 1200-tallet – er et populært turist attraktioner. Også den Karfas strand, som er det fineste i Chios, nævnt. Det er beliggende lige syd for hovedstaden.

Lufthavn Chios Lufthavn er beliggende 3 miles syd for Chios by.

Dansk