Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Chios

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Chios inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Chios miniguide

Chios
Biludlejning Chios

Chios (Chios, Hios) er placeret i Det Ægæiske Hav – 7 miles fra kysten af Tyrkiet – og det 5. største ø i Grækenland .Øen har 54.000 indbyggere (2006), og er kendt for sin smukke natur og gode klima. Chios er også en lille turist præget, og mange mindre byer med autentisk græsk atmosfære.

Chios blev erobret af tyrkerne i 1556, og øen var under deres styre indtil 1912, da den blev en del af den græske stat.
Det højeste bjerg er Pelineon Oros, hvilket er 1297 m.

Hovedstaden i Chios by – eller Chora – beliggende på øens østkyst, og har cirka 30.000 indbyggere.Det har øens største havn, og blandt seværdighederne her er der en smuk middelalderlig borg, en arkæologisk museum og en byzantinsk museum. I centrum er parker og pladser, samt hovedgaden “Aplotarias” 0,15 km fra Chios by er klostret Nea Moni fra 1000’s, der er noteret på UNESCO World Heritage List, og er en stor turistattraktion.En anden seværdighed på øen er bygden Pirgy – beliggende i den sydlige og kaldes “farverige samfund”, fordi husene er indrettet i sort og hvid. Mesta – beliggende sydvest for øen og har mange unikke bygninger fra 1200-tallet – er et populært turist attraktioner. Også den Karfas strand, som er det fineste i Chios, nævnt. Det er beliggende lige syd for hovedstaden.

Lufthavn Chios Lufthavn er beliggende 3 miles syd for Chios by.