Biludlejning Santorini

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Santorini

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Santorini inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Santorini miniguide

Santorini

Biludlejning Santorini

Santorini (eller Thera / Thira) er en smuk græsk vulkansk ø i Det Ægæiske Hav med ca 13.000 indbyggere. Santorini tilhører Kykladerne, der ligger øgruppen nord for Kreta .Det vigtigste erhverv på øen er turisme, og der er omkring 500.000 besøgende årligt.

Tidligere blev øen en stor vulkan, men i dag er kun den ydre ring igen. Krateret i midten var fyldt med vand efter eksplosionen vulkan udbrud i 1600-tallet f.Kr.Kr.

Santorini’s kapital Fira enheder, og har ca.1600 indbyggere. Det ligger dramatisk på kanten af 260-meter høje klipper, med panorama havudsigt og åbne lagune. Om sommeren er byen fyldt med turister. Fira er en travl havn med færgeforbindelser til en række andre byer og øer i Grækenland .

Byens turistattraktioner er først og fremmest, synspunkter og strande (som er af pimpsten og lava sten), men Fira er også en arkæologisk museum og et Folklore Museum er et besøg værd. Det er også populært for turister at tage en bådtur til den aktive vulkan, Nea Kameni.

Andre byer på Santorini er Kamari, Oia, Emporio, Imerovigli og Pyrgos.

Øen har sin egen lufthavn – Santorini Lufthavn , der ligger 5 km sydøst for hovedstaden, Fira