Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Rhodos Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rhodos Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rhodos Lufthavn miniguide

Rhodos Lufthavn

Biludlejning Rhodos Lufthavn

Rhodes International Airport “Diagoras (RHO) er placeret 14 km fra hovedstaden, Rhodos .Ud over de Olympic Airways busser svarer til afgange og ankomster, der er en lufthavn 300 meter fra lufthavnen. AVIS, Budget, Drive Europecar, Hertz, Holiday Autos, National, Alamo og Sixt’s biludlejningsfirmaer repræsenteret på lufthavnen.

Rhodes Airport åbnede i 1977, og i 2005 var en helt ny terminal klar. Omkring 3,5 millioner passagerer besøg i lufthavnen årligt gør den til en af de travleste lufthavne i Grækenland .Det er først og fremmest, charter-og lavprisselskaber betjener lufthavnen, og trafikken er størst mellem maj og oktober.

Lufthavnen har pligt, café og restaurant, hæveautomater og turistinformation.
Det nærmeste hotel er Hotel Esmeralda, som ligger blot få minutter fra lufthavnen.

Dansk