Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kithira

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kithira inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kithira miniguide

Kithira
Biludlejning Kithira

Kithira (Kythira, Kythera) er en ø på 284 km2, som ligger lige syd for Peloponnes-halvøen i Grækenland .Det hører til de Ioniske Øer, og har en samlet befolkning på ca.3500. Der er en række små, idylliske landsbyer Kithira – de fleste med en beskeden befolkning (mellem 100 og 200).

“Capital” er den Chora (også kaldet Kithira by), er i syd, og har omkring. 270 indbyggere. Det har imidlertid ikke en særskilt port, så færgetrafik til fastlandet (Peloponnes og Piraeus) løber fra Diakoufti, der ligger på øens nordøstlige kyst.

Turismen er af afgørende betydning for øens økonomi, og det er ferie i fredelige, smukke omgivelser turister primært kommer her. Landsbyerne og smukke strande (nogle af dem kan kun nås ad søvejen) er Kithiras hovedattraktioner. Øen har også en række kulturelle seværdigheder, og her kan det byzantinske og arkæologiskemuseum i Chora nævnt.
Nærmeste lufthavn – Kythira Island National Airport – ligger 8 km nord for Chora