Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kithira

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kithira inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kithira miniguide

Kithira

Biludlejning Kithira

Kithira (Kythira, Kythera) er en ø på 284 km2, som ligger lige syd for Peloponnes-halvøen i Grækenland .Det hører til de Ioniske Øer, og har en samlet befolkning på ca.3500. Der er en række små, idylliske landsbyer Kithira – de fleste med en beskeden befolkning (mellem 100 og 200).

“Capital” er den Chora (også kaldet Kithira by), er i syd, og har omkring. 270 indbyggere. Det har imidlertid ikke en særskilt port, så færgetrafik til fastlandet (Peloponnes og Piraeus) løber fra Diakoufti, der ligger på øens nordøstlige kyst.

Turismen er af afgørende betydning for øens økonomi, og det er ferie i fredelige, smukke omgivelser turister primært kommer her. Landsbyerne og smukke strande (nogle af dem kan kun nås ad søvejen) er Kithiras hovedattraktioner. Øen har også en række kulturelle seværdigheder, og her kan det byzantinske og arkæologiskemuseum i Chora nævnt.
Nærmeste lufthavn – Kythira Island National Airport – ligger 8 km nord for Chora

Dansk