Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kos

Velkommen til Kos! Hvis du leder efter en betagende udsigt, solrige strande og fred og ro, så har du helt sikkert valgt det rette sted til din næste ferie. Kos er helt perfekt til at komme lidt væk fra det hele, men på grund af øens fredelige og afsidesliggende natur er offentlig transport begrænset. Heldigvis er der masser af muligheder for biludlejning til din rådighed. Læs videre for at få mere at vide.

Guide til Kos 

Kos

Biludlejning Kos

Kos er en af øerne i den græske øgruppe Dodekaneserne. Den er en af de mest fredfyldte øer, som virkelig er med til at få Grækenland på landkortet, når du bladrer igennem dit rejsekatalog. Øen er kendt for sine dejlige sandstrande og gode indkøbsmuligheder. Her du kan udforske endeløse markeder, hvor de lokale fremviser deres håndværk. Med mange omkringliggende byer at se og en fascinerende historie at lære mere om er du sikker på at få en uforglemmelig ferie på Kos med din familie. 

Hvis du leder efter en afslappende ferie med frihed til at gøre lige, hvad du har lyst til, så er du også kommet til det rette sted. Grækenland har altid været et populært valg for ferieturister, og Kos hjælper virkelig med til at opretholde det ry. Den smukke græske ø Kos kan prale af vitalitet og mangfoldighed, hvilket gør den til den perfekte feriedestination for hele familien. Fra barer til sandstrande, kulturel shopping og historie – Kos har alt hvad du kunne drømme om til din næste ferie i Europa. 

Kos er en af de mest populære sommerferiedestinationer, og har et billedskønt og perfekt landskab. Øen byder over en million besøgende velkommen hvert år, og turisme tegner sig for 60% af økonomien. Øen er den tredjemest befolkede i Dodekaneserne. Hvis du leder efter en god fest, er der ikke noget, der kan sammenlignes med en tur på natklub i Kos by! Der er to berømte partygader, som virkelig får gang i byturen. 

Hvis du er historieinteresseret, skal du ikke snyde dig selv for at se Neratzia-slottet. Det kan dateres tilbage til det 14. århundrede, og den storslåede bygning dominerer øen, hvor den troner stolt i landskabet. Slottet blev bygget i 1315 af Johanitterordenen, og er uden sammenligning det bedst bevarede slot på øen. Hvis du ønsker at bryde det sædvanelige ferieskema med svømning og solbadning, så er dette det oplage sted at besøge og tage et par hurtige feriefotos. Måske er det et sted, du kunne besøge i din lejebil… 

Tag på opdagelse i din lejebil 

Kos er storslået og alsidig mht. at finde på ting at foretage sig, så det anbefales at leje en bil. Med mange prisbillige biludlejningsfirmaer at vælge imellem, er en lejebil bestemt en god investering, når du besøger øen. Det giver dig frihed til at komme omkring i dit eget tempo, og det er nemt at komme til og fra seværdighederne i bil. Slottet, som er nævnt ovenfor, kan fx nås på 5 minutter i bil fra Kos’ gamle bydel. 

Måske er den gamle bydel mere din stil, især hvis du er i humør til at shoppe igennem. Selv hvis du skulle bo i den nærliggende bjerglandsby Zia, kan du hurtigt komme ud på en shoppingtur – i bil tager turen ind til den gamle by kun 15 minutter. Hvis markeder med kunsthåndværk og lokale boder tiltaler dig, er det kun en tur på 12 km fra landsbyen Zia. Øen ligger virkelig for dine fødder, når du lejer en bil. 

Hvis du er mere til natteliv, skulle du måske hellere lade bilen stå. Eller du kan udnævne en frivillig chauffør fra dit rejseselskab, som kan køre jer alle sammen i byen og senere hente jer i lejebilen. Da de to primære partygader kun ligger ca. 10 minutters kørsel væk – eller mindre – kan du nok overtale én til at komme og hente jer i familiens lejebil, efter I har festet hele natten. Så længe du selvfølgelig husker at tage chaufføropgaven dagen efter! 

Lufthavne 

Den nærmeste lufthavn på Kos er Kos International Airport. Den ligger 23 km fra Kos by, og det er kun en køretur på 20 minutter. Det er perfekt, hvis hvis du lige er landet, og bare har lyst til at komme op på hotelværelset og slappe af! Det betyder også, at det er samme korte vej tilbage til lufthavnen, og i sidste ende giver det dig så meget tid som muligt på øen. Fremragende! 

Det kunne ikke være nemmere at leje en bil i lufthavnen på Kos. Både Kos Car Hire og Thrifty Car Rental har kontorer i lufthavnen, og tilbyder forskellige priser og bilmodeller. Hos firmaer som Thrifty (et af Grækenlands største biludlejningsfirmaer) og det internationale udlejningsfirma Aviva (som har en afdeling på Kos), er det muligt at booke online på forhånd, og nogle gange udløser det også særlige rabatter. Uanset hvor du skal hen, er det ikke svært at finde en lejebil på Kos. 

Andre udlejningsfirmaer på Kos er bl.a. internationalt anerkendte Hertz og Autoway Rent A Car, som dog holder til lidt længere væk i byen Kefalou. Imidlertid tilbyder de nogle gange lavere priser. Men uanset om du går efter bekvemmelighed eller lav pris, finder du nemt en passende lejebil på Kos. 

Trafik 

I 2019 rapporterede Kos International Airport et passagertal på 2.676.644. Uden for Kos by er der generelt lav trafiktæthed på vejene. På hovedvejen, som løber tværs over øen, kan der være travlt ind imellem, men det er dog stadig et fornuftigt valg at leje en bil. 

Man kører i højre side af vejen på Kos (lige som i det europæiske fastland), og sikkerhedsseler er påkrævet for alle passagerer. Parkering kan ofte ske langs vejen, og mange gader er ensrettede. Det er forbudt at parkere i centrum af Kos by. Og det vigtigste at huske er måske, at hastighedsgrænsen generelt er 50 km/t i bebyggede områder og op til 120 km/t på hovedveje, medmindre andet er angivet ved skiltning. Derudover er der kun at sige: Værs’go’ at køre! 

Dansk