Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kos

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kos inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kos miniguide

Kos

Biludlejning Kos

Den græske turistøya Kos er placeret på det Ægæiske Hav ud for den sydvestlige kyst af Tyrkiet og Dodekaneserne ø-gruppen hører til.Øen har omkring 31.000 indbyggere og er aflange med frugtbare sletter og clips erik kyst. Det højeste punkt er Dikeois beliggende 846 m.

De vigtigste by på øen kaldes simpelthen Kos by, beliggende på den nordvestlige kyst. Byen har 17.900 indbyggere, og havnen med færgeforbindelse til flere andre græske øer. Ellers Kos Town, en turist-og kulturcenter med mange hoteller, travle natteliv og smukke strande – hvor nogle af dem har sorte vulkanske sand. Byen har flere historiske seværdigheder – herunder Platia tou Platanou – “Hippokrates Platantre. Det var under dette træ, at filosof og “far til medicin” underviste sine elever i oldtiden. Selv Hippokrates Museum kan besøges i byen. En anden seværdighed i byen er John Nitter Ridderborgen fra 1400-tallet – og en fantastisk udsigt mail.

Andre kendte badebyer og turist steder på øen er: Kefalos, Kamari, Mastihari, Kardamena og Lambi.
Den nærmeste lufthavn er Kos International Airport – Hippokrates , der ligger 27 km uden for Kos by.

Dansk