Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Skiathos

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Skiathos inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Skiathos miniguide

Skiathos

Biludlejning Skiathos

Skiathos (47 km2) er en ø i den nordlige Ægæiske Hav – i Sporaderne øhav, som ligger lige udenfor østkysten af Grækenland .Der er ca. 6.000 mennesker på Skiathos. “Capital” som “den samme ø, som ligger på den sydøstlige kyst, er den eneste rigtige by på øen. Ca. 90% af befolkningen bor her. Den nærmeste beboede ø, Skopelos, som du kan se ovenfor i det klare.

Selv om der kun er én by på Skiathos, der er en række af maleriske landsbyer med 50 til 200 personer – og ikke mindre end 70 strande.En af strandene syd for øen – Little Banana Beach – reserveret nøgenbilleder. Skiathos
blev udpeget i 1964 som et særligt fokusområde for turisme – og hotellerne ligger tæt dage i og omkring Skiathos by og på mange strande.

Der er en færge til flere byer på fastlandet, herunder af Thessaloniki – og til nogle af de andre øer i Det Ægæiske Hav. Øens lufthavn – Skiathos Island National Airport – placeret i udkanten af Skiathos Town.

Dansk