Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Skiathos

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Skiathos inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Skiathos miniguide

Skiathos
Biludlejning Skiathos

Skiathos (47 km2) er en ø i den nordlige Ægæiske Hav – i Sporaderne øhav, som ligger lige udenfor østkysten af Grækenland .Der er ca. 6.000 mennesker på Skiathos. “Capital” som “den samme ø, som ligger på den sydøstlige kyst, er den eneste rigtige by på øen. Ca. 90% af befolkningen bor her. Den nærmeste beboede ø, Skopelos, som du kan se ovenfor i det klare.

Selv om der kun er én by på Skiathos, der er en række af maleriske landsbyer med 50 til 200 personer – og ikke mindre end 70 strande.En af strandene syd for øen – Little Banana Beach – reserveret nøgenbilleder. Skiathos
blev udpeget i 1964 som et særligt fokusområde for turisme – og hotellerne ligger tæt dage i og omkring Skiathos by og på mange strande.

Der er en færge til flere byer på fastlandet, herunder af Thessaloniki – og til nogle af de andre øer i Det Ægæiske Hav. Øens lufthavn – Skiathos Island National Airport – placeret i udkanten af Skiathos Town.