Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kalamata

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kalamata inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kalamata miniguide

Kalamata
Biludlejning Kalamata

Kalamata (60.000 indbyggere) er hovedstaden i provinsen Messinia, som tilhører det administrative distrikt på Peloponnes.Det er beliggende i det sydvestlige Grækenland – på en stor halvø ved Messiniabukta i Middelhavet, og er en vigtig havn.Fra havnen er der færgeforbindelser til den græske turist ø Kythira og Kreta.

4 km øst for byen ligger Mount Taygetos. Kalamata er også kendt for sine mange oliventræer, og både oliven og olivenolie er vigtige eksport.
Kalamata har mange smukke strande, som tiltrækker turister her i sommer. Andre seværdigheder og turistattraktioner i byen kan nævnes: Det arkæologiske museum “Benakeion” – beliggende i den gamle bydel, flere gamle kirker – hvor Agii Apostili fra 1317 er byens ældste, en frankisk borg fra 1200-tallet, Folkloremuseeet, Railroad Museum – samt flere moderne kunst gallerier.

Byen har også gode restauranter, gode indkøbsmuligheder og et varieret natteliv.

Den nærmeste lufthavn er Kalamata International Airport, som ligger 7 km nordvest for centrum