Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kalamata

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kalamata inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kalamata miniguide

Kalamata

Biludlejning Kalamata

Kalamata (60.000 indbyggere) er hovedstaden i provinsen Messinia, som tilhører det administrative distrikt på Peloponnes.Det er beliggende i det sydvestlige Grækenland – på en stor halvø ved Messiniabukta i Middelhavet, og er en vigtig havn.Fra havnen er der færgeforbindelser til den græske turist ø Kythira og Kreta.

4 km øst for byen ligger Mount Taygetos. Kalamata er også kendt for sine mange oliventræer, og både oliven og olivenolie er vigtige eksport.
Kalamata har mange smukke strande, som tiltrækker turister her i sommer. Andre seværdigheder og turistattraktioner i byen kan nævnes: Det arkæologiske museum “Benakeion” – beliggende i den gamle bydel, flere gamle kirker – hvor Agii Apostili fra 1317 er byens ældste, en frankisk borg fra 1200-tallet, Folkloremuseeet, Railroad Museum – samt flere moderne kunst gallerier.

Byen har også gode restauranter, gode indkøbsmuligheder og et varieret natteliv.

Den nærmeste lufthavn er Kalamata International Airport, som ligger 7 km nordvest for centrum

Dansk