Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Limnos

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Limnos inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Limnos miniguide

Limnos

Biludlejning Limnos

Øen Lemnos (Limnos) tilhører det administrative distrikt (amt) Lesbos – og er beliggende i den nordlige Ægæiske Hav, mellem Grækenland og Tyrkiet .Den har et areal på 476 km2 og en befolkning på ca. 17.000. Over halvdelen af befolkningen bor i de to byer Myrina (placeret på vestkysten, og er hovedstaden og kommercielle centrum) og Moudros (placeret på østkysten).

Myrina har en varm og smuk oase, hvor en af de mest berømte historiske seværdigheder – Slottet Kastro – beliggende på en bakke. Kastro blev første gang opført i 1186, og derefter igen bygget af Venetianerne i 1400. Limnos har også en række interessante seværdigheder at tilbyde, og der skal være gamle Polichni – beliggende syd for Limnos – især. Det havde sin storhedstid i bronzealderen og var formentlig ødelagt omkring 2000 f.Kr.Kr. Arkæologer har flere perioder med arbejde for at afdække det – og resultaterne har dokumenteret, at Polichni formentlig en af Europas ældste byer.
Ellers Limnos tilbyder stor strande og maleriske landsbyer. Øen er et populært turistmål, men det er alligevel ikke som en turist føler ligesom mange af de andre græske øer.

Lemnos International Airport ligger mellem byerne Myrina og Moudros.

Dansk