Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Limnos

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Limnos inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Limnos miniguide

Limnos
Biludlejning Limnos

Øen Lemnos (Limnos) tilhører det administrative distrikt (amt) Lesbos – og er beliggende i den nordlige Ægæiske Hav, mellem Grækenland og Tyrkiet .Den har et areal på 476 km2 og en befolkning på ca. 17.000. Over halvdelen af befolkningen bor i de to byer Myrina (placeret på vestkysten, og er hovedstaden og kommercielle centrum) og Moudros (placeret på østkysten).

Myrina har en varm og smuk oase, hvor en af de mest berømte historiske seværdigheder – Slottet Kastro – beliggende på en bakke. Kastro blev første gang opført i 1186, og derefter igen bygget af Venetianerne i 1400. Limnos har også en række interessante seværdigheder at tilbyde, og der skal være gamle Polichni – beliggende syd for Limnos – især. Det havde sin storhedstid i bronzealderen og var formentlig ødelagt omkring 2000 f.Kr.Kr. Arkæologer har flere perioder med arbejde for at afdække det – og resultaterne har dokumenteret, at Polichni formentlig en af Europas ældste byer.
Ellers Limnos tilbyder stor strande og maleriske landsbyer. Øen er et populært turistmål, men det er alligevel ikke som en turist føler ligesom mange af de andre græske øer.

Lemnos International Airport ligger mellem byerne Myrina og Moudros.