Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Karpathos

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Karpathos inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Karpathos miniguide

Karpathos
Biludlejning Karpathos

Den græske ø Karpathos er beliggende i det østlige Ægæiske Hav, og er den næststørste (og sydlige) ø i Dodekaneserne øhav. Karpathos er 50 km lang og 11 km på det bredeste, og den ligger midtvejs mellem turist øerne Rhodos og Kreta. Karpathos har ca 6500 indbyggere, men om sommeren befolkningen kunne stige til 20.000 på grund af de mange ferie turister, der ankommer til øen. Karpathos er en fredelig ø, der er velegnet til familier.

Øen er kendt for sin dramatiske natur og dens mange smukke sandstrande. Den højeste top er Kali Limni som er 1215 m.

Øen er omkring 10 landsbyer, hvor alle har bevaret sin traditionelle græske stil. Capital er Pigadia, og ligger på den sydøstlige kyst Karpathos. Pigadia har omkring 3000 indbyggere, er en havn er der også færgeforbindelse til Athen, Kreta og Rhodos.Hovedstaden har en stor tilstrømning af turister i løbet af sommeren, og dets 4 km lange sandstrand er nok den største attraktion. Pigadia har også et populært open-air teater med kulturelle begivenheder og koncerter om sommeren.
Andre berømte turist byer på øen er Lefkos, Amopi og Kira Panagia. Den sydlige del af Karpathos er et populært område for vind surfere.

Den nærmeste lufthavn er Karpathos Airport, der ligger 15 km sydvest for hovedstaden Pigadia