Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Karpathos

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Karpathos inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Karpathos miniguide

Karpathos

Biludlejning Karpathos

Den græske ø Karpathos er beliggende i det østlige Ægæiske Hav, og er den næststørste (og sydlige) ø i Dodekaneserne øhav. Karpathos er 50 km lang og 11 km på det bredeste, og den ligger midtvejs mellem turist øerne Rhodos og Kreta . Karpathos har ca 6500 indbyggere, men om sommeren befolkningen kunne stige til 20.000 på grund af de mange ferie turister, der ankommer til øen. Karpathos er en fredelig ø, der er velegnet til familier.

Øen er kendt for sin dramatiske natur og dens mange smukke sandstrande. Den højeste top er Kali Limni som er 1215 m.

Øen er omkring 10 landsbyer, hvor alle har bevaret sin traditionelle græske stil. Capital er Pigadia, og ligger på den sydøstlige kyst Karpathos. Pigadia har omkring 3000 indbyggere, er en havn er der også færgeforbindelse til Athen, Kreta og Rhodos.Hovedstaden har en stor tilstrømning af turister i løbet af sommeren, og dets 4 km lange sandstrand er nok den største attraktion. Pigadia har også et populært open-air teater med kulturelle begivenheder og koncerter om sommeren.
Andre berømte turist byer på øen er Lefkos, Amopi og Kira Panagia. Den sydlige del af Karpathos er et populært område for vind surfere.

Den nærmeste lufthavn er Karpathos Airport, der ligger 15 km sydvest for hovedstaden Pigadia

Dansk