Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Hersonissos

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hersonissos inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hersonissos miniguide

Hersonissos

Biludlejning Hersonissos

Hersonissos (Chersónisos) er en lille by med ca. 9.000 indbyggere, beliggende på Kretas nordkyst ca. 25 km øst for øens hovedstad, Iraklion .Siden oldtiden har der været en vigtig havn her, men i dag Hersonissos er først og fremmest en moderne turist udvej. Selv om nogle af beboerne beskæftiget i landbruget og fiskeriet, er den vigtigste industri er turisme den måde.

Der er kun få spor tilbage i byen i de sidste kultur. De skal stort set finde andre steder på Kreta. Nogle rester er her endnu – herunder en interessant pyramide-formet romerske springvand i centrum af byen, og ruinerne af en tidlig kristen basilika på en klippe i nærheden af havnen.

Når det kommer til seværdigheder af nyere dato, er følgende nævnes: Aqua World Aquarium, som ud over at fisk også har en samling af krybdyr fra den lokale fauna – og dyrket Lychnostatis museum, hvilke dokumenter de forskellige sorter af kretensiske folkekultur.Ellers Hersonissos primært kendt for sine smukke strande – og byens travle natteliv. Der er barer, pubber og diskoteker i træk.

Den nærmeste lufthavn er den internationale lufthavn i hovedstaden, Iraklion – “Nikos Kazantzakis”.

Dansk