Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Hersonissos

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hersonissos inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hersonissos miniguide

Hersonissos
Biludlejning Hersonissos

Hersonissos (Chersónisos) er en lille by med ca. 9.000 indbyggere, beliggende på Kretas nordkyst ca. 25 km øst for øens hovedstad, Iraklion .Siden oldtiden har der været en vigtig havn her, men i dag Hersonissos er først og fremmest en moderne turist udvej. Selv om nogle af beboerne beskæftiget i landbruget og fiskeriet, er den vigtigste industri er turisme den måde.

Der er kun få spor tilbage i byen i de sidste kultur. De skal stort set finde andre steder på Kreta. Nogle rester er her endnu – herunder en interessant pyramide-formet romerske springvand i centrum af byen, og ruinerne af en tidlig kristen basilika på en klippe i nærheden af havnen.

Når det kommer til seværdigheder af nyere dato, er følgende nævnes: Aqua World Aquarium, som ud over at fisk også har en samling af krybdyr fra den lokale fauna – og dyrket Lychnostatis museum, hvilke dokumenter de forskellige sorter af kretensiske folkekultur.Ellers Hersonissos primært kendt for sine smukke strande – og byens travle natteliv. Der er barer, pubber og diskoteker i træk.

Den nærmeste lufthavn er den internationale lufthavn i hovedstaden, Iraklion – “Nikos Kazantzakis”.